Вълшебната Мандала

Водеща: Цвети

Вълшебната Мандала е сакрален храмов танц с древни корени от Индия. Тя е най-женската и красива практика, създадена от жени за жени. Това е процес на трансформиране и балансиране. Чрез нея жената не само се връща към своя център, но тя започва да изгражда света, в който иска да живее. Това е лечение на тялото и душата. Често в женското ни тяло се натрупват напрежение, болка свързана с комплекси, лоши преживявания и обиди. Благодарение на тази практика имаме шанс да се вслушаме в себе си, да намерим подкрепа по пътя си, да изречем намерението си на глас и да танцуваме за неговото сбъдване по най-добрия начин за Нас.

С помощта на  Мандала, жената става по-привлекателна, желана и се
чувства щастлива.

Танц Мандала
Мандала е дълбока практика, работа с енергий, преструктурира и трансформира женското тяло в съответствие със силите на природата, заложени първоначално в една жена. Пространството Мандала е пространство Шакти. Това е извън ежедневието и в същото време в творението и създаването. В това пространство има чисто присъствие, което може да бъде преживяно телесно. Когато Вие не просто пребивавате в тялото, а чувствате и усещате как тези енергии, тези вълни, тези състояния преминават чрез Вашите движения, тогава разбирате колко очевидни са те и как физически те вече са преживяни.
В Мандала има специфични финни настройки с тялото, за да се подпомогне процеса на вътрешно центриране.

Това е твоята практика, ако:

 

– Искаш да почувсваш своята истина;
– Копнееш да си женствена и енергична;
– Искаш да получиш безулсловна подкрепа от кръга;
– Повишава увереността и приемането
– Освобождаваме се от блокажи и страхове
– Доверяваме се на живота по лесно
– Помага ни да се съединим със своята истина
– Помага ни да заобичаме себе си
– Разкрива Нашата красота и женственост
– Изпълва живота ни с любов и чудеса
– Имаш нужда от хармония и яснато;

Водеща:

„Знанията си получих от Наталия Илюшко. Аз съм много доволна, че за всички жени има това разпознаване. Вие можете да се настройте и Вие можете да преживеете това. За мен това пространство е пространство на любов и пътешествие – вътре в себе си. Желая Ви красив опит и да се срещнете със себе си. И така мога да споделям със всички Вас този красив опит по пътя на разкриване на Нашата автентичност и женственост. Занимавам се също така с танци, гимнастика, медитаций и практики. За мен работата с хора винаги е била удоволствие. Вярвам, че радостта и удовлетворението в ежедневието идват от смелостта да бъдеш себе си и да обичаш себе си. Защото всеки ден е ден на пробуждане.“
cveti tanc mandala
Приветствам всички Вас, които желаят и искат да се запознаят с движенията в Мандала. В рамките на един час ще ги разгледаме детайлно. Ще отработим осморките, спиралите и вълнните в практиката.

Всички движения са построени така, че да активират женския център – матката.

Мандала е медитация в движение. Липсата на мисли и присъствието в настоящия момент ни освобождава от стреса и ни връща в състоянието на покой, отпуснатост, баланс и хармония.

Разбира се, това не е лесен процес. Той преминава през много ментални и физически изпитания, но си залужава.

Понякога всички се получава с лекота, а друг път движенията се превръщат в предизвикателство.

Това е така, защото нивото на емоционалния блокаж, опитът ни се съхранява в тялото под формата на болка или скованост.

Ние често разделяме ума от тялото, емоциите от мислите, съзнаваното от несъзнаваното. Разделяйки нашата същност на две.

Това, което опитваме да правим чрез Мандала е съединяването им обратно в едно цяло и връщането на нашето усещане за единство и хармония.

Водеща:

За Цвети – сертифициран треньор по Мандала.

„Сред търсенията си имах удоволствието да получа и преживея опит и знания със самите съдателки на Мандала. Аз съм много доволна, че за всички жени има това разпознаване. Вие можете да се настройте и Вие можете да преживеете това. За мен това пространство е пространство на любов и пътешествие – вътре в себе си. Желая Ви красив опит и да се срещнете със себе си. И така мога да споделям със всички Вас този красив опит по пътя на разкриване на Нашата автентичност и женственост. Занимавам се също така с танци, гимнастика, медитаций и практики. За мен работата с хора винаги е била удоволствие. Вярвам, че радостта и удовлетворението в ежедневието идват от смелостта да бъдеш себе си и да обичаш себе си. Защото всеки ден е ден на пробуждане.“

Необходимо Вие е дълга пола, за да завихрим земната енергия. Бижута за зареждане.
Вяра. Танцуваме боси.

Цена 20 лв.

КОГА:

 

5 Юли /Сбъдване на желания/ – 18:30 – 20:30 ч.

 

Място на провеждане:

Be You Център, гр. София, ул. Димитър Хаджикоцев 91, бл. 16, /партер/

 

 

За информация:

Магдалена Братанова
sales@natalia.bg
тел.: 0893 220 801

Важно! При плащане в  деня на събитието, има 20% увеличение на цената. Платена сума не се възстановява, освен в случаите, в които събитието се отменя поради несъбрана група.

Пакет Уебинари „Аз съм Богиня – лекуване на женската енергия“

Цена : 129 лв.

Вземи най – новия Маратон!

Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/tanc_mandala_cveti
Twitter