Танц Мандала

Водеща: Цвети

Женска практика Мандала или танц Мандала както е по-известна е сакрален храмов танц с древни корени от Индия. Тя е най-женската и красива практика, създадена от жени за жени. Това е процес на трансформиране и балансиране. Чрез танца жената не само се връща към своя център, но тя започва да изгражда света, в който иска да живее. Това е лечение на тялото и душата. Често в женското ни тяло се натрупват напрежение, болка свързана с комплекси, лоши преживявания и обиди. Танцът работи с тях. Благодарение на структурата му, той ни дава шанс да се вслушаме в себе си, да намерим подкрепа по пътя си, да изречем намерението си на глас и да танцуваме за неговото сбъдване по най-добрия начин за Нас.

С помощта на танц Мандала, жената става по-привлекателна, желана и се
чувства щастлива.

Танц Мандала
Храмов танц Мандала е дълбока практика, работа с енергий, преструктурира и трансформира женското тяло в съответствие със силите на природата, заложени първоначално в една жена. Пространството Мандала е пространство Шакти. Това е извън ежедневието и в същото време в творението и създаването. В това пространство има чисто присъствие, което може да бъде преживяно телесно. Когато Вие не просто пребивавате в тялото, а чувствате и усещате как тези енергии, тези вълни, тези състояния преминават чрез Вашите движения, тогава разбирате колко очевидни са те и как физически те вече са преживяни.
В Мандала има специфични финни настройки с тялото, за да се подпомогне процеса на вътрешно центриране.

Това е твоята практика, ако:

 

– Искаш да почувсваш своята истина;
– Копнееш да си женствена и енергична;
– Искаш да получиш безулсловна подкрепа от кръга;
– Повишава увереността и приемането
– Освобождаваме се от блокажи и страхове
– Доверяваме се на живота по лесно
– Помага ни да се съединим със своята истина
– Помага ни да заобичаме себе си
– Разкрива Нашата красота и женственост
– Изпълва живота ни с любов и чудеса
– Имаш нужда от хармония и яснато;

Водеща:

За Цвети – сертифициран треньор по групови практики на танц Мандала.

„Знанията си получих от Наталия Илюшко – ученичка на Мая Мандала. Сред търсенията си имах удоволствието да получа и преживея опит и знания със самите съдателки на танц Мандала – Танит и Мая. Аз съм много доволна, че за всички жени има това разпознаване. Вие можете да се настройте и Вие можете да преживеете това. За мен това пространство е пространство на любов и пътешествие – вътре в себе си. Желая Ви красив опит и да се срещнете със себе си. И така мога да споделям със всички Вас този красив опит по пътя на разкриване на Нашата автентичност и женственост. Занимавам се също така с танци, гимнастика, медитаций и практики. За мен работата с хора винаги е била удоволствие. Вярвам, че радостта и удовлетворението в ежедневието идват от смелостта да бъдеш себе си и да обичаш себе си. Защото всеки ден е ден на пробуждане.“
cveti tanc mandala

Необходимо Вие е дълга пола, за да завихрим земната енергия. Бижута за зареждане.
Вяра. Танцуваме боси.

Цена 20 лв.

КОГА:


19 /Пълнолуние/ Февруари 18:30 – 20:30

19 март от 18:30 – 20:30

9 април от 18:30 – 20:30

Място на провеждане:

Be You Център, гр. София, ул. Димитър Хаджикоцев 91

Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/tanc_mandala_cveti
Twitter