Техника за супер оргазъм

Всяка жена мечтае за оргазъм и сега ще ви разкрия една от най-работещите женски практики.

Изисква се малко подготовка:

 1. Кажи на глас: „Аз съм секси жена и имам право на удоволствия и оргазми“. Кажи го поне 10 пъти.

 1. Бавно си свали всички дрехи и застани гола пред огледалото

  Дишай през устата и просто се гледай. Усети как се чувстваш в тялото си. Виж дали се критикуваш или се възхищаваш. Искаш ли да коригираш тялото си или го приемаш? Кажи на глас: „Аз имам прекрасно тяло и му се възхищавам“.
  Прави това толкова дни колкото е необходимо, докато усетиш, че е истина. Не бързай с тази стъпка, без да приемеш тялото си няма да стигнем до оргазми.

 1. Махни гащичките…

  240_f_77903605_xjavnbc8tceuhckmizht9tqg3unh9hdwПросто ги махни и преди да излезеш на улицата, помисли как се чувстваш, когато четеш това. Възмущение, гняв? Тази Наталия е луда! Просто се наблюдавай. Това е уникална провокация на твоя срам и чувство на вина. Страшно е нали, да си свободна и сексуална жена? Знам, и аз минах през това. Пробвай го в собствен темп. Направи го поне за малко и се наблюдавай. Кажи на своята сексуалност, че всичко това е нормално. Дишай и изучавай себе си. Дай си време. Докато не усетиш един ден, че се чувстваш свободно и отпуснато и с бельо и без него. Тогава ще си готова за следващата стъпка.

 2. Изучи тялото си – легни и си сложи маска на очите

  50-shades-fi-2-720x444Пусни музика и запали ароматна свещ. Прошепни си думите, които винаги си искала да чуеш от най-добрия любовник. Например – толкова си красива, толкова си секси, желая те, обожавам твоята вагина, тя е прекрасно цвете или нещо съвсем различно. Моля те, кажи го на глас!!!! Важно е да мине през петата чакра и да го кажеш. Говори със себе си, дай си време. Виж отговора на твоята вътрешна жена, когато тя чува тези думи от твоя вътрешен мъж. Сподели на глас любимата си фантазия. Какво те възбужда? От какво се срамуваш? Казвай го на глас! На глас!

 3. И чак след това започни бавно да си галиш клитора.

  Намери точките, които ти харесват. Намери своето движение. Нека фантазията ти говори на глас. Дишай през устата. Издавай звуци. Вземи любимата си играчка и я вкарай във вагината или в дупето. Стегни мускулите. Лично аз обичам тези играчки. Може да избереш каквото решиш. Може да пробваш специална играчка за клитора. Първо е важно да почувстваш тялото си сама. Когато сама получиш сигурни и силни оргазми, тогава си готова за мъж.

 4. Намери партньор, на когото имаш доверие и можеш да споделиш всичко.

  На вечеря му кажи, че ти харесва, когато той си играе с пръсти в дупето ти и вагината ти, докато се докосваш по клитора. Той ще те разбере

 5. Когато започва любовната игра или след секс, нека партньорът ти да ти сложи маска на очите.

  10-fascinating-facts-about-womens-orgasm-every-man-need-to-knowУсети как е за теб да си с отворени крака пред мъж, докато той разглежда и коментира твоята нежна розичка. Почувствай как тя става влажна и набъбва, как пулсира клиторът ти. След това партньорът ти да вземе лубрикант или олио за масаж и бавно да разтрива твоите гениталии. Постепенно с един пръст да влезе в дупето ти и да прави въртеливи движения. С другия пръст да прави силни тласъци във вагината. Когато ти каже да се галиш по клитора – гали се. Отвори уста. Усещай тялото си, което вече обичаш. По-бързи и по-бързи движения с ръката, докато усетиш, че повече не издържаш и свършиш в неговата ръка. Спри за няколко секунди след оргазма и след малко продължи пак… И пак… Знам, че така можеш да получиш поне пет оргазма един след друг.

 6. Викай, движи се. Отпусни се… наслади се…

Искаш ли да научиш повече движения? Как да изключиш главата си? Как да подсилиш своето желание? Как да имаш разнообразие и изненади в секса? Златните правила на оралния секс – ела и ще те науча!

ВИП тренинг Сексология за жени на живо в София

16 юли от 19:30 до 22:00 ч

 

Усвои знания и техники, които ще променят секса ти завинаги!

 

new-microsoft-powerpoint-presentation-2nat

Колко полезна беше тази статия за Вас?

Кликнете на сърчицето, за да гласувате!

Рейтинг: / 5. Брой гласове:

Благодаря Ви, че гласувахте!

Моля дайте ни обратна връзка!

Сподели Статията в Социалните мрежи:
Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/tehniki-za-orgazam/
Twitter


Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/tehniki-za-orgazam
Twitter