Въпроси и отговори

Привет! Моят въпрос е: може ли една жена да се развива самостоятелно в България, без близки, без съпруг и подобни.. може ли сама без кой знае какви финансови възможности да устрои собственото си бъдеще, да започне от нулата и то в нашата родина- България? 🙂

Разбира се, че може! Аз съм много добър пример за това. Когато дойдохме в България и загубихме всичко и почти нямахме пари за храна – стартирах моята компания. Разбира се, за да стане това трябва да направим няколко неща:

  1. Да знаем какво точно искаме и да сме готови да работим по 14 часа всеки ден и да загърбим всичко останало! Без да имаш много-много труд нищо не става, но когато обичаш това, което правиш, това не ти тежи чак толкова.
  2. Да потърсим помощ или партньорство – не задължително трябва да имаш пари за да стартираш своя бизнес. Ако имаш ясна и хубава идея и можеш да я предадеш на другия – той ще инвестира пари в теб и с удоволствие ще ти даде това, от което имаш нужда.
  3. Бъди готова да жертваш в името на своята идея – тази идея трябва да ти обсебва и да бъдеш готова буквално навсякъде да я предлагаш и да я продаваш – това е задължително! Няма ли страст към това, което правиш нищо не става!
  4. Да действаш пак и пак докато не стане! Когато търсих работа изпратих повече от 1000 автобиографии и бях на 50 интервю и след всяко «не» пак и пак отивах на интервю докато не намерих моята работа. Упоритоста е задължително качество за успех. В книга на «Аз съм победител» можеш да намериш повече информация на тази тема. Разбери, няма правилна или неправилна държава – въпрос ти да поискаш да успееш и да вярваш и да действаш!

Здравей, Наталия! На каква възраст е нормално една дама да стане майка? Трябва ли първо да изгради кариера или е въпрос на усещане?

Няма правилния отговор. Според мен всяка жена трябва да го усети. Освен това не съм убедена, че всяка жена и на всяка цена трябва да стане майка. Познавам много прекрасни жени, които нямат деца, но работят като учителки, гледачки или просто грижовни и любящи лели и дават много любов към децата, които имат нужда от това. И понякога биологична майка прекалено заета с кариера и тогава на помощ идват жени, които нямат своите деца, но с любов помагат за чужди. Така че всяка жена е индивидуална и всяка жена трябва да го усети. Но не вярвам, че трябва да си насилваш да имаш дете само за да го имаш, ако не ти идва отвътре. Всичко трябва да бъде естествено в хармония с твоето сърце и душа.

Мила Наталия моля те помогни ми:) Как да привлека любовта в моя живот? По какъв начин да му вляза в ума ? Как да стана жената на неговия живот“? Какво да направя да ме хареса? Как да го задържа?

Виж изначално има странна позиция, че ти трябва да му влизаш в умът и ти трябва да го задържаш! Защо? Защо не мислиш, че мъжете идват за да те спечелят и да се погрижат за теб?

Когато искаш да имаш щастливи отношения първо ти трябва да обичаш себе си и да знаеш, че си важна и ценна като жена и че си подарък за този мъж, който ще се бори за теб. Ти си награда! Не си ловец! Остави на мъже да ти намерят. Научи се като цвете да излъчваш любовта, радоста, доброта, сияние до себе си и ще видиш как тогава мъжете ще идват при теб като на магнит. Но точно тогава когато ти си ок със себе си и си добре със себе си.

Харесвай тялото си, своите качества, прави това, което наистина обичаш и тогава и твоя мъж ще дойде при теб.

Разбира се хубаво да научиш архетипове за да разбереш какво е важно за него и да можеш да му дадеш тези неща. За това можеш да научиш повече в семинара Гейши онлайн.

Какви качества и умения е нужно да притежаваме за да успеем в кариератаи в живота през 21 век? Каква е тайната на успеха на богатите и успели хора?

Богатите хора имат 3 основни качества:

  • упорити и последователни – те знаят какво искат и упорито вървят точно към това и каквото и да се случват, те пробват докато не стане работа.
  • Това са хора на действия и те нищо не отлагат! Всичко, което се появява го правят на момента! Никакво отлагане! И постоянни действия! Само помислиха и веднага го направиха
  • Те имат големи цели и вярват в себе си. Убедени са, че могат да се справят и знаят как да успяват! Те имат ясна представа къде искат да стигнат. И умеят да спестяват пари за да инвестират в нещо по-голямо, което би им носило доход.

Тайна на успеха им – в голям труд и работа по 14 часа на ден  и пълна отдаденост, дори бих казала обсебеност от това, което те правят. Те вярват в това, което правят и се борят за своята идея, поемат рискове и пробват докато не стане.

Здравей Наталия, доста често срещам името ти във форумите,чета навсякъде твоите съвети към жените и към мъжете, разбира се и не спирам да се чудя и да си задавам един въпрос за теб. И сега имам възможнотта да го направя и се надявам редакторите да ти го зададат. При всичките ти ангажименти, срещи и интервюта, които даваш за списания и тв предавания, както и клипчетата във фейсбук кога ти остава време на теб да излизаш с мъже и да се наслаждаваш на времето прекарано с тях? Благодаря предварително и се надявам някога да разбера отговора на този въпрос! Поздрави, Светослава

Здравей, Светослава, всичко е въпрос на организация. Винаги аз имах, имам и надявам се ще имам отношения с прекрасен мъж и винаги намирам време за него, както и той за мен. Има дни на седмица, които отделям на партньора ми, на всеки два месеца имаме задължително пътуване някъде. Но наистина въпрос на организация.

Когато човек не умее да организира своето време той нищо не успява. Отдавно разбрах, че всички сме ние имаме 24 часа в денонощие и въпрос как го използваме. Аз не гледам от години телевизия и от това спесятвам много време. Организирах къщата и офиса ми е близост не повече от 10 минути път. Отрязах всички приятелки, които искат да говорят само празни приказки и клюки и намерих други интересни двойки с които се срещаме за да говорим на интересни теми. Всяка минута ми е разписана от събуждане до заспиване и имам план на ден, на седмица, на година, на 5 и 10 години. Всичко ми е по план. За някакви хора може би това ще звучи скучно. Обаче за мен това е единствен начин да успея да прави всички неща които правя. И когато се научаваш да уважаваш и да планираш своето време, тогава то ти стига за всичко.

Например, за да напиша отговори на това интервью – трябва ми е 1 час. И имам полет до виена. Но той рано сутрин и за да съм в кондиция трябва да легна по-рано и да подготвя багажа преди това. И още в предишните дни съм запланирала всички тези действия.

Който иска да успява много за малко време – това е положение да се откажеш от убийки на време (телевизия, интернет, фейсбук, глупави разговори) и да планираш много стриктно своето време знаейк своите приоритети.

Как да се отпусна по време на секс, имам целулит и се срамувам от това да застана гола пред който и да било?

Целулит е често следствие на малко вода в тялото ти и липса на движение. Първо пробвай да пиеш поне 2-3 литра на ден и да почнеш да спортуваш. Второ, ние сме склони в нашата женска глава да виждаме нашето тяло много страшно и ужасно. Мъжете не гледат по този начин, ако той те обича, той се наслаждава на тялото ти и няма проблем с твоя целулит. За него много по-важно да види, че те дава удоволствие, да чува как викаш и крешиш от оргазмите и да се чувства горд, че той го предизвива в теб.

Така че започни да се развиваш повече практики как да се наслаждаваш на секса – това е по-важно!

Кога разбра, че можеш да помагаш на хората да решават проблемите? Имало ли е момент, в който си била неуверена и кой е той? 3. Притеснява ли те това, че се раздели със съпруга си? И попречи ли раздялата ти на работата?

Разбрах, че имам дарба да бъде психолог когато бях на 15 години.

И разбрах, че много добре пиша и усещам хора и имах много своите проблеми като заикване, страхове и когато успях да ги преодолея повярвах, че всичко мога.

Аз много вярвам, че всичко което се случва е правилно и нямам никакви очаквания и просто приемам реалноста и затова не се сещам кога се чувствам неуверена. Но определенно решение да се разделим с мъжът ми беше едно от най-трудните решения в живота ми. Това не ми попречи на работа, по-скоро ми помогна и хората които усещат, че им е време да се разделят и стоят с партньора си само от навик – последваха примера ми за да намерят любовта, Така че вярвам, че съм вдохновение за много жени, защото се старая да бъде максимално искрена и честна със себе си и другите. А когато си искрен – ти нямаш от какво да се страхуваш.

Здравей, Наталия ! Аз съм твоя голяма фенка и следя твоята фейсбук страница 🙂 Предполагам, че на всички жени им се е случвало да имат приятел, който да твърди, че иска да е с тях, но да не прави нищо за да ги задържи. Дори понякога да ги отбягва.. Въпроса ми е как трябва да постъпваме с такива мъже и има ли начин да ги променим ?

Бягай от тях и разбери защо си ги привлякла. Ние привличаме това, което излъчваме и ако той бяга от ангажимнти и отношения – означава, че и ти бягаш от тях. И вътре в себе си се страхуваш от отношения и любов. Помисли какво беше твоето семейство и какви отношения имаха твоите родители. Дали си виждала любовта между тях или основно бяха конфликти и проблеми? Ако ти си видяла от малка основно проблеми и болка – не се изненадвай, че отвътре ти се страхуваш от любовта и бягаш от нея. Започни да лекуваш своите детски травми и постепенно или твоя партньор ще почне да се ангажира с теб – или ще срещеш другия, който е готов за отношения.

Здравей, Наталия. Ето го и моя въпрос. Известно е, че сексът играе голямо значение за това една връзка дали има бъдеще или не. Възможно ли е един мъж да мисли за сериозни отношения преди да е имал полов контакт с обекта на симпатиите му? Може ли да възникне любов преди да се е намесил половия акт.

Може. Мъжете са по-различни от жени и често те срещат жена и още от начало казват – това е тя! Точно нея съм търсил целия си живот! И разбира се той иска да прави секс с нея и да разбере каква е тя. Обаче дори и без секс той просто го усеща. Мъжете са по-романтични и по-любящи от жени.

Кога е най-правилното време да се разкрият чувствата на един мъж? Винаги съм била честна и откровена с тях и винаги ми изневеряват.

Мъжете ти изневеряват затова, че вероятно ти си видяла изневяра в своите семейства или в предишните връзки и вярваш, че това е истина. Освен това много вероятно, че ти сама изневеряваш на себе си и правиш неща, които не обичаш или не правиш неща, които обичаш.  В момента, в който ти се научиш да бъдеш вярна към себе си – всичко ще се промени в живота ти. Така че започни да бъдеш честна съм себе си, поеми отговорност за всички ситуации, които ти сама създаваш в живота си и ще видиш, че все повече вярност ще почне да идва в живота ти.

Колко полезна беше тази статия за Вас?

Кликнете на сърчицето, за да гласувате!

Рейтинг: / 5. Брой гласове:

Благодаря Ви, че гласувахте!

Моля дайте ни обратна връзка!

Сподели Статията в Социалните мрежи:
Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/vaprosi-otgovori/
Twitter


Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/vaprosi-otgovori
Twitter