Покана за виенски бал във Виена

Българският дамски бизнес клуб в Австрия и консулът на Р България в Р Австрия Ивайло Върбанов Ценов .

сърдечно канят Вас и Вашите близки на традиционния Бал на дамите на розата под мотото Бал с маски! Скрий лицето – покажи сърцето си!

Балът се провежда под патронажа на инж. Валтер Рук, президент на Виенската търговска камара, Н.Пр. д-р Иван Сираков, посланик на Р България в Р Австрия и маестро Йордан Камджалов, диригент

Специален гост на бала е звездата на Виенската държавна опера Веселина Кацарова, която ще изпълни за нас на живо Арията на Далила. Класическото бално откриване e с танцьорите от прочутото училище Копецки.  За първи път във Виена на Бала на дамите на Розата ще прозвучат валсовете на композитора Дико Илиев, в изпълнение на оркестър Wiener Salonisten. Водещата и кабаретистка Петра Ришко, евъргрийн групата Pepe Allstar Band и фокусникът Елтън Росарио ще се грижат за доброто настроение на гостите. За българския дух на празника ще допринесе танцова група „Китка”. Светлинна инсталация на художничката Ив Тошейн ще украси залата. Програмата на събитието предвижда още много танци, смях, томбола и разбира се – валс.
*Приходите от Бала на дамите на Розата даряваме на нуждаещи се възрастни хора. Тази година ще зарадваме с внимание и грижа Дома за ветерани в културата в гр. София.

Билет с гала вечеря 150 €

ВИП билет с гала вечеря 170 €

Билет без вечеря: 70 €:

Билет за студенти:

Кога: 30 ноември 2018, петък, от 19:00 ч.

Къде: Kursalon Wien, Johannesgasse 33, 1010 Vienna

За информация:

Велина Илева

+43 660 977 87 30

ball@businessladiesclub.at

Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/vienski-bal
Twitter