VIP Интензивна Консултация с Наталия Кобилкина

 

Приятели,
Знаете, че много пътувам по света и наблюдавам какво правят световните треньори. И практиката от последните години показва, че понякога хората имат нужда да преобърнат изцяло своята парадигма за света и да направят своя квантов скок.
За тази цел само един час за консултация, от време на време, не е достатъчно.

 

Антъни Робинс, Мария Форлео, Робин Шарма намериха нов формат – те правят целодневни консултации с един човек и създават план за целия му живот в близките години. Това е един ден, който преобръща живота ти и след него ти се прераждаш на ново.

 

От моята практика също виждам, че на тренингите аз не мога да работя индивидуално 8 часа с всеки човек. Колкото и да се старая, често оставят неща, за които е нужно време, за да се изчистят.

 

В индивидуалните консултации от един час, точно в момента, в който ние стигаме до същината – често трябва да приключваме, защото пак ни трябва време за да навлезем в дълбочина. Хубавите неща стават бавно.

Затова създадохме нов тип консултация:

 

ИНТЕНЗИВНА VIP КОНСУЛТАЦИЯ

Какво представлява и какво ще получите?

Вие ще работите с Наталия 8 часа (от 10.00 до 18.00 с един час обедна почивка).

Треньорът изследва кои програми ви саботират и прави индивидуални констелации с Вас. Констелациите ще се правят помощни предмети и никой друг няма да разбере вашите тайни. Ще разберем и отработим всички проблеми, които имате.

Треньорът заедно с Вас може да излезе в реална ситуация и да приложите на практика неща, за които говорите по време на консултацията (например, ако имате трудности със заговаряне на хората, ще отидете и заедно ще заговаряте непознати).

Много неща могат да излязат наяве в процеса и можете да ги отработите в същия ден. Гарантирам Ви, че ще излязат! Обикновено има много неочаквани събития.

Ще направим стратегия за развитие за следващата година, където ще минем през всички сфери (физически, психически, финансова, сексуална, сфера на отношенията, визия). Ще имате яснота накъде ще вървите и какво ще правите със своя живот оттук нататък. Ако е необходимо, ше отидем и на шопинг или фризьор.

Ще получите нови навици и насоки, които постепенно ще променят живота Ви, защото промените стават бавно. Но трябва да знаеш какво точно да направиш.

Ще повишим Вашето финансово ниво, защото често хората се подценяват и ще направим стратегия за бизнеса Ви. Ще говорим какво точно трябва да промените, за да имате повече изобилие в живота си.

След това ще правим контролна среща 1 път в месеца, за да видим как се развиват нещата и, ако трябва, ще ги корегираме в процеса.

Какво очаквам от вас?

Да бъдете навреме в уговорения час и място с изключен телефон. Телефонът Ви ще бъде изключен през цялото време, освен ако той не ни трябва за някое упражнение.

Да споделите искрено всичко, което се случва с Вас, всичко което Ви притеснява и каквото чувствате. Мога да гарантирам, че и аз ще бъда пределно искрена с Вас. Само в това поле на доверие ние можем да изградим нещо ново. Ще имаме подписано условие за конфиденциалност.

Да спазвате това, което Ви казвам. През цялото време съм във Ваша служба с една единствена цел - Вие да промените живота си и е важно да спазвате това, което Ви казвам, дори, ако това не Ви харесва.

Да имате кураж и желание за промяна – без Вашата смелост и мотивация няма да стигнем до никъде.

Да носите отговорност за своите нови избори – моята отговорност с моите знания и умения е да Ви помогна да осъзнаете много неща за самите Вас. Но Вашата отговорност е да го правите.

Ако сте готови да спазвате всичко, което Ви казвам, да сте искрени, точни и смели…

Ако сте готови да промените своя живот…

Запишете се за VIP консултация!

 

Преди да извършите плащането обадете се на 0894 361 191, София Иванова.
Изисква се записване и договаряне за дата поне 10 дни предварително!

За всички въпроси, можете да пишете на Наталия:

natalia@natalia.bg

Пожелавам всички ваши мечти да се сбъднат!

Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/vip-konsultaciq
Twitter