НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

За да стартирате видео урок е необходимо да кликнете върху заглавието му.

Онлайн курс: 10 тайни на истинската Лейди

Онлайн курс: 10 тайни на истинската Лейди

Една дама в маратона каза: разбрах, защо не мога да срещна и да задържа един стойностен мъж - защото не съм истинска лейди. Да, истинската лейди знае как да изглежда, какво да каже, как да направи впечателение, как да накара хора да ѝ се възхищават и да я следват. Истинската лейди провокира мъжа да бъде джентелмен до нея и да покаже най-доброто, на което е способен. Тя върви, а след нея се виждат класа и възхищението на другите. Искаш ли за теб да говорят: - Тя е истинска лейди! - Много класна жена, искам да съм като нея!

149лв.

VIP Годишен абонамент

ВИП едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до всички предсточщи уебинари, маратони, онлайн курсове и маратони на запис. Също така получавате консултации с треньорите от нашата академия и среща на живо с Наталия Кобилкина. Сега на цена 4 999лв.

4999лв. / година

Месечен абонамент

Едномесечен достъп с уникални възможности според нуждите ви. Всеки месец получавате достъп до 30 онлайн курса на различни теми, от 11 лектора, общо на стойност 3604лв. Сега на основна месечна цена 299лв.

299лв. / месец
Or вход to access your purchased courses

Урок