НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Онлайн курс: Изчистване на духовната матрица

Онлайн курс: Изчистване на духовната матрица

Това, че се събуждаме, хапваме, движим се, не означава че сме ЖИВИ. Много често виждам хора, които не са живи... Мога да кажа, че не винаги и аз съм била ЖИВА. Душата прави човека жив. Има различни теории на тема душа и в по-голямата част от тях се казва, че в третия месец след зачатието в тялото на детето влиза душата. Когато по някакви причини това дете не е било родено, в женското лоно на неговата майка остава така наречената „програма на смъртта”. Дете, което е родено след аборт /предизвикан аборт/ има доста проблеми и трудности в своя живот, защото духовната матрица (това е енергийната връзка с душата) е била прекъсната. Друга причина, поради която тази матрица може да бъде прекъсната е, ако майката не е искала това дете. Затова изначално то се чувства отхвърлено и неприето. За такива хора може да се каже, че приличат на „чаша без дъно”. И независимо колко любов, пари и грижа получават – те никога не им стигат. Добрата новина е, че това може да бъде променено и има начини как да се възстанови духовната им матрица.

69лв.

VIP Годишен абонамент

ВИП едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до всички предсточщи уебинари, маратони, онлайн курсове и маратони на запис. Също така получавате консултации с треньорите от нашата академия и среща на живо с Наталия Кобилкина. Сега на цена 5 500лв.

4999лв. / година

Годишен абонамент

Едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до над 164 курса от 27 треньора, общо на стойност 15 801лв. Сега  Годишният абонамент на основна цена е 3 500 лв.

1999лв. / година
Or вход to access your purchased courses

Урок