НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Онлайн курс: Формула за дълга любов

Онлайн курс: Формула за дълга любов

Как той отново да се влюби в мен и самата аз отново да се влюбя  в него? По какъв сценарий се строят тези отношения? Как да освежите Вашите чувства? На този уебинар Вие ще откриете за себе си една от най-важните тайни в отношенията – Формулата на любовта! Вие ще можете да се влюбите и  другите да се влюбят във Вас, когато Вие го поискате!

50лв.100лв.

Онлайн курс: Как да привържа мъжа към мен чрез любовта? - Пакет 2 уебинара

Вземи в пакет 2 курса на цена от 100 лв. – "Как да привържа мъжа към мен чрез любовта?" (50 лв.) – "Формула за дълга любов" –  (50 лв.)

  • Запис, валиден 3 месеца

100лв.

Месечен абонамент

Едномесечен достъп с уникални възможности според нуждите ви. Всеки месец получавате достъп до 30 онлайн курса на различни теми, от 11 лектора, общо на стойност 3604лв. Сега на основна месечна цена 299лв.

299лв. / месец

Годишен абонамент

Едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до над 164 курса от 27 треньора, общо на стойност 15 801лв. Сега  Годишният абонамент на основна цена е от 3 500 лв на 1999лв. *Финансирай обучението си с Credissimo до 6000 лв. Виж повече: https://credissimo.bg/    

1999лв. / година

VIP Годишен абонамент

ВИП едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до всички предсточщи уебинари, маратони, онлайн курсове и маратони на запис. Също така получавате консултации с треньорите от нашата академия и среща на живо с Наталия Кобилкина. Сега на цена 4 999лв.

4999лв. / година
Or вход to access your purchased courses

Урок