НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Онлайн курс: Как да промените мъжа и да получите пари, лоялност и грижа от него!

Онлайн курс:Как да промените мъжа и да получите пари, лоялност и грижа от него!

Защо жените си позволяват да правят неща, които не са съвсем коректни от гледна точка на морала и етиката?  А целта е много благородна и проста - само заради нея, в главата на жената преминават куп оправдания за нейното поведение, преди да се реши на поредните активни действия. С активни действия не сме в състояние да променим нищо в него, само ще влошим всичко и ще приближим момента на раздяла. Мъжът може да бъде променен само чрез промени в нас самите. Няма друг начин. И тези промени вътре не трябва да вървят с фокус да промените всички отрицателни качества в него, а с фокус върху това, че ставайки по-добри, работейки върху себе си, развивайки се, вие, като жена, ще вдъхновите партньора си. Тогава, това вече ще бъде негово решение - мъжествено и недвусмислено. Също така, не забравяйте, че подобно привлича подобно.

69лв.

VIP Годишен абонамент

ВИП едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до всички предсточщи уебинари, маратони, онлайн курсове и маратони на запис. Също така получавате консултации с треньорите от нашата академия и среща на живо с Наталия Кобилкина. Сега на цена 5 500лв.

4999лв. / година

STOP Самота - Голд пакет

  • Всичко от Базов пакет 
  • Уебинар бестселър "Как да промените мъжа и да получите пари, лоялност и грижа от него!", закупен от над 5 000 момичета в Европа  през миналия месец 
  •  Маратон "Бърза помощ при нещастна любов", базов пакет

199лв.

STOP Самота - Даймънд пакет

  • Всичко от Вип пакет 
  • Всичко от Голд пакет

399лв.
Or вход to access your purchased courses

Домашни:

 – Анализирай 3 връзки и виж каква потребност е удовлетворявал този мъж и какво толкова много си искала от него, но не си получила и също какво си получила, но не си искала да получиш.

 – От какво освен отношения се състои твоя живот? Какво обичаш да правиш сама?

 – Напиши отговор на въпроса – Каква жена съм аз? За да дам на един мъж секс и любов какво очаквам от него? Например ‘’Аз съм жена, на която й се помага да излезе от колата, отваря й се вратата…’’ 

Урок