НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

За да стартирате видео урок е необходимо да кликнете върху заглавието му.

Онлайн курс: Как да се разделим правилно?

Онлайн курс: Как да се разделим правилно?

По време на последните групи, които правя, постоянно излиза темата за раздели и трудни отношения. Има точка в отношенията, когато разбираш, че не можеш да продължаваш по същия начин, но изпитваш страх и болка от мисъла за раздяла. По статистика 78% от разводите се случват по инициатива на жената. Жените обикновено накрая са щастливи от този избор. Обикновено мъжете много по-трудно приемат раздялата и понякога повече никога не се възстановяват. Затова преди да се разделим трябва да сме на 100% сигурни, че този брак или съюз наистина не може повече да продължава.

100лв.

Годишен абонамент

Едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до над 164 курса от 27 треньора, общо на стойност 15 801лв. Сега  Годишният абонамент на основна цена е от 3 500 лв на 1999лв. *Финансирай обучението си с Credissimo до 6000 лв. Виж повече: https://credissimo.bg/    

1999лв. / година

Месечен абонамент

Едномесечен достъп с уникални възможности според нуждите ви. Всеки месец получавате достъп до 30 онлайн курса на различни теми, от 11 лектора, общо на стойност 3604лв. Сега на основна месечна цена 299лв.

299лв. / месец

VIP Годишен абонамент

ВИП едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до всички предсточщи уебинари, маратони, онлайн курсове и маратони на запис. Също така получавате консултации с треньорите от нашата академия и среща на живо с Наталия Кобилкина. Сега на цена 4 999лв.

4999лв. / година
Or вход to access your purchased courses

Урок