НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

За да стартирате видео урок е необходимо да кликнете върху заглавието му.

Маратон на запис Богинята в теб

Маратон Богинята в теб

Маратонът се състои от 4 лекции.  Всяка една от нас има огромен ресурс, талант и потенциал, но често ние не можем да го открием. Защо? Защото избираме да направим нещата, които другите очакват от нас, вместо това, което истинки желаем. Не ти ли писна да бъдеш добро момиче и да угаждаш на всички? В този маратон вие много ясно ще осъзнаете коя сте всъщност според енергията на богиня. Ще разберете какво ви се отдава лесно и какво не е вашето, за да не влагате напразно време и усилия в него.

169лв.

VIP Годишен абонамент

ВИП едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до всички предсточщи уебинари, маратони, онлайн курсове и маратони на запис. Също така получавате консултации с треньорите от нашата академия и среща на живо с Наталия Кобилкина. Сега на цена 4 999лв.

4999лв. / година

Годишен абонамент

Едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до над 164 курса от 27 треньора, общо на стойност 15 801лв. Сега  Годишният абонамент на основна цена е от 3 500 лв на 1999лв. *Финансирай обучението си с Credissimo до 6000 лв. Виж повече: https://credissimo.bg/    

1999лв. / година
Or вход to access your purchased courses

Урок