НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Мастър клас: Как да поставим условие на мъжа?

Онлайн курс: Как да поставим условие на мъжа?

Рано или късно при всяка двойка възниква ситуация, когато единият иска да промени нещо в отношенията, а другият или не иска да промени нищо, или просто не знае за нуждите на партньора. Например, жената се стреми да сключат брак, иска да роди дете, изпитва нужда от взаимна любов, а мъжът не проявява никаква инициатива по тези въпроси. Как да обсъждаме трудни и чувствителни въпроси с мъжа? Как да избегнем да бъдем жертва в отношенията? Как да направим така, че мъжът да се стреми да участва в удовлетворяване на вашите потребности?  

50лв.80лв.

VIP Годишен абонамент

ВИП едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до всички предсточщи уебинари, маратони, онлайн курсове и маратони на запис. Също така получавате консултации с треньорите от нашата академия и среща на живо с Наталия Кобилкина. Сега на цена 4 999лв.

4999лв. / година

Годишен абонамент

Едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до над 164 курса от 27 треньора, общо на стойност 15 801лв. Сега  Годишният абонамент на основна цена е от 3 500 лв на 1999лв. *Финансирай обучението си с Credissimo до 6000 лв. Виж повече: https://credissimo.bg/    

1999лв. / година
Or вход to access your purchased courses

Урок