НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

За да стартирате видео урок е необходимо да кликнете върху заглавието му.

Мастър клас: Майка и баща с насоки и констелации

Онлайн курс: Майка и баща с насоки и констелации

Мама е първият човек, когото виждаме в живота си. Тя ни дава живот, след това ни храни, грижи се и ни учи как да живеем. Но най-дълбоката ни болка се крие именно в отношенията с майка ни. Когато сме малки, целият ни свят е само мамa, а след това – татко. Всяко момиче идеализира образа на своя баща. Всяка, израствайки, подсъзнателно търси мъж, подобен на нейния идеал. Но не всяка намира желания мъж. Или после се разочарова от своя идеал. Защо? Психолозите потвърждават: ако родителите активно участват в живота на дъщеря си и я даряват с грижи и любов, от момичето израства истинска дама, предизвикваща възхищение. Ако не е имало подкрепа и насърчение, тогава в съзнанието на жената се формира изкривен сценарий и близки отношения с мъжете не се получават.

50лв.

VIP Годишен абонамент

ВИП едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до всички предсточщи уебинари, маратони, онлайн курсове и маратони на запис. Също така получавате консултации с треньорите от нашата академия и среща на живо с Наталия Кобилкина. Сега на цена 4 999лв.

4999лв. / година

Месечен абонамент

Едномесечен достъп с уникални възможности според нуждите ви. Всеки месец получавате достъп до 30 онлайн курса на различни теми, от 11 лектора, общо на стойност 3604лв. Сега на основна месечна цена 299лв.

299лв. / месец

Годишен абонамент

Едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до над 164 курса от 27 треньора, общо на стойност 15 801лв. Сега  Годишният абонамент на основна цена е от 3 500 лв на 1999лв. *Финансирай обучението си с Credissimo до 6000 лв. Виж повече: https://credissimo.bg/    

1999лв. / година
Or вход to access your purchased courses

Урок