НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

За да стартирате видео урок е необходимо да кликнете върху заглавието му.

Онлайн курс: Милионер за минута

Онлайн курс: Милионер за минута

Представете си: На вас току-що ви се обадиха и ви казаха, че сте наследник на отдавна забравен богат роднина. Наследихте милион евро в брой. Парите ви очакват в сейфа на швейцарска банка. Но има едно условие: Ключът към сейфа сега се намира в сребърна кутия на връх Маккинли - най-високият връх в Северна Америка - на височина 6193 метра. Изискването е просто: трябва лично да се изкачите до върха (без хеликоптери!) И да вземете ключа. Ако направите това в рамките на 12 месеца от днес, парите са ваши. Ако не, ще ги загубите завинаги.

120лв.

Онлайн курс: Как да поставим условие на мъжа? - В пакет с "Мастър клас: Милионер за минута"

59лв.

VIP Годишен абонамент

ВИП едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до всички предсточщи уебинари, маратони, онлайн курсове и маратони на запис. Също така получавате консултации с треньорите от нашата академия и среща на живо с Наталия Кобилкина. Сега на цена 4 999лв.

4999лв. / година

Годишен абонамент

Едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до над 164 курса от 27 треньора, общо на стойност 15 801лв. Сега  Годишният абонамент на основна цена е от 3 500 лв на 1999лв. *Финансирай обучението си с Credissimo до 6000 лв. Виж повече: https://credissimo.bg/    

1999лв. / година
Or вход to access your purchased courses

Урок