НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Мастър клас: Нарциси – Как да разпознаете нарциса?

Онлайн курс: Нарциси - Как да разпознаете нарциса?

В любовта си може да се чувстваш щастлива и задоволена, а може и постоянно да търсиш внимание, любов, потвърждение, че партньорът ти има нужда от теб. И често ние виждаме, че партньорът не ни цени и няма страх да ни загуби, а в по-лошия случай, че те приема за даденост, започва да те обижда и да бъде лош с теб, използва те, не ти предлага брак, грижа, статус и ти ставаш нещо средно между удобна и чистачка, а понякога той чака и пари от теб. Постоянната тревога и липсата на разбиране взима много сила и енергия и води до физически болести. Приятелите изчезват, изморяват се да те спасяват и тогава се опитвате да дадете своята любов на децата си, превръщайки ги в невротични и зависими личности, също като Вас. Когато майката не умее да бъде щастлива, детето също не го може.

60лв.

Годишен абонамент

Едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до над 164 курса от 27 треньора, общо на стойност 15 801лв. Сега  Годишният абонамент на основна цена е от 3 500 лв на 1999лв. *Финансирай обучението си с Credissimo до 6000 лв. Виж повече: https://credissimo.bg/    

1999лв. / година

VIP Годишен абонамент

ВИП едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до всички предсточщи уебинари, маратони, онлайн курсове и маратони на запис. Също така получавате консултации с треньорите от нашата академия и среща на живо с Наталия Кобилкина. Сега на цена 4 999лв.

4999лв. / година
Or вход to access your purchased courses

Урок