НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Мастър клас: Тайм мениджмънт! Как да планирам правилно?

Онлайн курс: Тайм мениджмънт! Как да планирам правилно?

Съвременните хора се налага да живеят в постоянни задачи и задължения.. Неумеейки правилно да управляваме времето си, е невъзможно да изпитаме пълнотата на щастието и удоволствието от семейство и работа, любов и творчество, пътувания и духовно развитие. Заповядайте на този мастър клас и научете как е възможно да съчетаваме всичко това пълноценно!

50лв.

Месечен абонамент

Едномесечен достъп с уникални възможности според нуждите ви. Всеки месец получавате достъп до 30 онлайн курса на различни теми, от 11 лектора, общо на стойност 3604лв. Сега на основна месечна цена 299лв.

299лв. / месец

Годишен абонамент

Едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до над 164 курса от 27 треньора, общо на стойност 15 801лв. Сега  Годишният абонамент на основна цена е от 3 500 лв на 1999лв. *Финансирай обучението си с Credissimo до 6000 лв. Виж повече: https://credissimo.bg/    

1999лв. / година

VIP Годишен абонамент

ВИП едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до всички предсточщи уебинари, маратони, онлайн курсове и маратони на запис. Също така получавате консултации с треньорите от нашата академия и среща на живо с Наталия Кобилкина. Сега на цена 4 999лв.

4999лв. / година
Or вход to access your purchased courses

Урок