НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Мастър клас за Алфа Лидери

Онлайн курс за Алфа Лидери!

Алфа-хората управляват света и своя живот. Те правят каквото искат и не правят каквото не искат. Те побеждават и не им пука за мнението на околните. Алфа-личностите са хора, които вярват в себе си и своите идеи и вярват, че заслужават най-доброто, без значение дали са най-умните или най-красивите. Те са тези, които вървят с високо вдигната глава и събират възхищение от околните. Това са ярко сексуални и харизматични хора, до тях винаги има обожатели и свита от хора, които им се възхищават. Само Алфа-хората знаят как да кажат "не" и не се чувстват виновни от това.

129лв.

VIP Годишен абонамент

ВИП едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до всички предсточщи уебинари, маратони, онлайн курсове и маратони на запис. Също така получавате консултации с треньорите от нашата академия и среща на живо с Наталия Кобилкина. Сега на цена 5 500лв.

4999лв. / година

Годишен абонамент

Едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до над 164 курса от 27 треньора, общо на стойност 15 801лв. Сега  Годишният абонамент на основна цена е 3 500 лв.

1999лв. / година
Or вход to access your purchased courses

Урок