НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Онлайн: Как да отслабнем чрез констелации

Онлайн курс: Как да отслабнем чрез констелации

Всяка жена, която страда от излишни килограми, поне веднъж в живота се е опитвала да се пребори с тях с тежки диети и изтощаващи физически упражнения. Възможно е дори да Ви се е получило да загубите няколко килограма. Обаче за жената е непоносимо да живее постоянно с ограничения и отпаднало тяло. Точно по тази причина жената губи контрол, преяжда и й се появява апатия към спорта. И разбира се теглото продължава да расте. Това води до разочарование и загуба на увереност в себе си. Теглото е следствие и има причини то да бъде наднормено. Без да видите каква е причината за излишното тегло, опитите да го премахнете са загубена кауза. Вие ще продължите да ядете, заглушавайки с храната истинските причини и това ще се случва докато не се изправите лице в лице с проблема.

169лв.

VIP Годишен абонамент

ВИП едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до всички предсточщи уебинари, маратони, онлайн курсове и маратони на запис. Също така получавате консултации с треньорите от нашата академия и среща на живо с Наталия Кобилкина. Сега на цена 4 999лв.

4999лв. / година

Месечен абонамент

Едномесечен достъп с уникални възможности според нуждите ви. Всеки месец получавате достъп до 30 онлайн курса на различни теми, от 11 лектора, общо на стойност 3604лв. Сега на основна месечна цена 299лв.

299лв. / месец

Годишен абонамент

Едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до над 164 курса от 27 треньора, общо на стойност 15 801лв. Сега  Годишният абонамент на основна цена е от 3 500 лв на 1999лв. *Финансирай обучението си с Credissimo до 6000 лв. Виж повече: https://credissimo.bg/    

1999лв. / година
Or вход to access your purchased courses

Урок