НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Онлайн курс: Фейс йога

Онлайн курс: Фейс йога

5 супер техники за сияйно и младо лице Красавице, приготви се да научиш основните техники за възстановяване и поддържане на кожата млада, свежа, сияйна и лифтирана! Ще можеш да ги практикуваш навсякъде и по всяко време. Те ще ти помогнат да имаш по-свежа и стегната кожа, да се чустваш тонизирана и релаксирана. Да премахнеш сраствания и да възвърнеш здравия вид на спазмираните мускули, които ни служат вярно всеки ден и които имат нужда от нашето специално внимание, за да са здрави и добре функциониращи за дълъг период от време.

69лв.

VIP Годишен абонамент

ВИП едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до всички предсточщи уебинари, маратони, онлайн курсове и маратони на запис. Също така получавате консултации с треньорите от нашата академия и среща на живо с Наталия Кобилкина. Сега на цена 4 999лв.

4999лв. / година

Годишен абонамент

Едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до над 164 курса от 27 треньора, общо на стойност 15 801лв. Сега  Годишният абонамент на основна цена е от 3 500 лв на 1999лв. *Финансирай обучението си с Credissimo до 6000 лв. Виж повече: https://credissimo.bg/    

1999лв. / година
Or вход to access your purchased courses

Урок