НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Онлайн курс: Как да имаме красиви и изкусителни очи?

Онлайн курс: Как да имаме красиви и изкусителни очи?

Най-задаваните въпроси към мен винаги са били “Как се прави очна линия? Как да създам опушен грим? Как да имам наистина изкусителни очи? Толкова пъти съм пробвала и никога не ми се получава, затова вече даже не се и опитвам”. Мили дами, всичко е въпрос на практика с правилните за вас техники и продукти. С удоволствие ви представяме специализирано обучение за най-коментираната тема в сферата на грима – очната линия и опушения грим!

69лв.

VIP Годишен абонамент

ВИП едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до всички предсточщи уебинари, маратони, онлайн курсове и маратони на запис. Също така получавате консултации с треньорите от нашата академия и среща на живо с Наталия Кобилкина. Сега на цена 4 999лв.

4999лв. / година

Годишен абонамент

Едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до над 164 курса от 27 треньора, общо на стойност 15 801лв. Сега  Годишният абонамент на основна цена е от 3 500 лв на 1999лв. *Финансирай обучението си с Credissimo до 6000 лв. Виж повече: https://credissimo.bg/    

1999лв. / година
Or вход to access your purchased courses

Урок