НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Онлайн курс: Как да излекуваме вътрешното си дете?

Онлайн курс: Как да излекуваме вътрешното си дете?

Колко често се озоваваш в ролята на жертва или усещаш, че животът е несправедлив към теб? Може би не ти стигат парите и дори не смееш да мечтаеш за повече, вярвайки, че е невъзможно да си богат? Вероятно се чувстваш свит и че все едно другите имат повече права в този живот или повече знания и умения, за да бъдат успешни? Често партньорите ти те изоставят и избират други, въпреки че ти даваш толкова много? Изпитваш ревност, неувереност, чувство на конкуренция и страх, че може нещо да не ти стигне? Често имаш чувство на тревога и дори понякога апатия или панически атаки? Всички тези неща имат една и съща причина – ТРАВМИРАНО ВЪТРЕШНОТО ДЕТЕ.

60лв.

VIP Годишен абонамент

ВИП едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до всички предсточщи уебинари, маратони, онлайн курсове и маратони на запис. Също така получавате консултации с треньорите от нашата академия и среща на живо с Наталия Кобилкина. Сега на цена 5 500лв.

4999лв. / година

Годишен абонамент

Едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до над 164 курса от 27 треньора, общо на стойност 15 801лв. Сега  Годишният абонамент на основна цена е 3 500 лв.

1999лв. / година
Or вход to access your purchased courses

Урок