НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

За да стартирате видео урок е необходимо да кликнете върху заглавието му.

Онлайн курс: Как да премахнем бръчките и да се чувстваме красиви?

Онлайн курс: Как да премахнем бръчките и да се чувстваме красиви?

Водещи: Меглена Димитрова и Наталия Кобилкина  Когато бях на 20, жените на 40 ми се струваха супер зрели и се притеснявах, че когато стигна техните години, ще изглеждам възрастна. Но в реалност виждам, че това не е истина и сега на 37 се харесвам много повече, отколкото на 20. Имам една приятелка, която бавно върви към 50 и продължава да изглежда прекрасна и сияеща. Тя е медицински козметик, специалист по фейсбилдинг, нутриционист. Тя има доста хитри практики и упражнения за лице, които позволяват да изглеждаме добре и в напредналите години.

69лв.

Онлайн курс: Техники за подмладяване на лицето - В пакет с Онлайн курс: Как да премахнем бръчките

99лв.

VIP Годишен абонамент

ВИП едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до всички предсточщи уебинари, маратони, онлайн курсове и маратони на запис. Също така получавате консултации с треньорите от нашата академия и среща на живо с Наталия Кобилкина. Сега на цена 4 999лв.

4999лв. / година

Годишен абонамент

Едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до над 164 курса от 27 треньора, общо на стойност 15 801лв. Сега  Годишният абонамент на основна цена е от 3 500 лв на 1999лв. *Финансирай обучението си с Credissimo до 6000 лв. Виж повече: https://credissimo.bg/    

1999лв. / година
Or вход to access your purchased courses

Урок