НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Онлайн курс: Как да се справим със страха за бъдещето и да повишим личната ефикасност

Онлайн курс: Как да се справим със страха за бъдещето и да повишим личната ефикасност

Притеснявате се за своето бъдеще? Изпитвате паника заради ситуацията по света? Постоянно нещо ви боли или ви е страх за вашето здраве? Изпитвате тревога дали ще имате работа и пари? Не можете да спите? Качихте килограми и усещате, че остарявате? Усещате, че времето минава и нищо не се случва? Нямате вътрешната енергия и ресурс? Постоянно тичате в живота и не умеете да почивате? Това, което правите, не ви носи радост, но ви е страх да напуснете работа? Изобщо не знаете какво искате и нямате мисия? И от това има изход!

80лв.

VIP Годишен абонамент

ВИП едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до всички предсточщи уебинари, маратони, онлайн курсове и маратони на запис. Също така получавате консултации с треньорите от нашата академия и среща на живо с Наталия Кобилкина. Сега на цена 4 999лв.

4999лв. / година

Годишен абонамент

Едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до над 164 курса от 27 треньора, общо на стойност 15 801лв. Сега  Годишният абонамент на основна цена е от 3 500 лв на 1999лв. *Финансирай обучението си с Credissimo до 6000 лв. Виж повече: https://credissimo.bg/    

1999лв. / година
Or вход to access your purchased courses

Урок