НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

За да стартирате видео урок е необходимо да кликнете върху заглавието му.

Онлайн курс: Как да спреш да бъдеш добро момиче и да получиш покана за брак

Онлайн курс: Как да спреш да бъдеш добро момиче и да получиш покана за брак

Често, работейки с жени, виждам, че те се страхуват да казват своите желания, за да не бъдат отхвърлени или изоставени. И накрая се получава точно това. Скоро при мен дойде една приятелка и каза, че 10 години се отдава на своя любим и едва сега разбира, че той си има любовница и иска да бъде с нея. Много от вас ще кажат: какъв гадняр! Аз и казах: ти не се цениш и получаваш от мъжете това отношение, което ти имаш към самата себе си. 10 години ти си посветила и не си получила нищо от него. Разбира се, че той си намира жена, която умее да получава и да отстоява своята позиция.

39лв.

VIP Годишен абонамент

ВИП едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до всички предсточщи уебинари, маратони, онлайн курсове и маратони на запис. Също така получавате консултации с треньорите от нашата академия и среща на живо с Наталия Кобилкина. Сега на цена 4 999лв.

4999лв. / година

Годишен абонамент

Едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до над 164 курса от 27 треньора, общо на стойност 15 801лв. Сега  Годишният абонамент на основна цена е от 3 500 лв на 1999лв. *Финансирай обучението си с Credissimo до 6000 лв. Виж повече: https://credissimo.bg/    

1999лв. / година
Or вход to access your purchased courses

Урок