НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Онлайн курс: Как да вярваш в себе си и своя мъж?

Онлайн курс: Как да вярваш в себе си и своя мъж?

Работейки с жени по цял свят, виждам, че те не получават това, от което имат нужда. Позволяват на мъжете да ги нараняват и да ги обиждат, вместо да бъдат щастливи. Така ние стоим в своите комплекси и страхове. Губим вяра в мъжете и имаме своите причини! Често нашият баща е бил слаб или лош. Били сме обидени или изоставени от нашите партньори. Налага ни се да се борим сами с трудностите и проблемите. Всичко това се натрупва и постепенно губим вярата си в мъжете. Лошото е, че без нашата вяра мъжете не могат да успеят. Те имат нужда от това като от въздух.

70лв.

Годишен абонамент

Едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до над 164 курса от 27 треньора, общо на стойност 15 801лв. Сега  Годишният абонамент на основна цена е от 3 500 лв на 1999лв. *Финансирай обучението си с Credissimo до 6000 лв. Виж повече: https://credissimo.bg/    

1999лв. / година

VIP Годишен абонамент

ВИП едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до всички предсточщи уебинари, маратони, онлайн курсове и маратони на запис. Също така получавате консултации с треньорите от нашата академия и среща на живо с Наталия Кобилкина. Сега на цена 4 999лв.

4999лв. / година
Or вход to access your purchased courses

Урок