НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

За да стартирате видео урок е необходимо да кликнете върху заглавието му.

Онлайн курс: Как ефикасно да изградим нашия ден?

Онлайн курс: Как ефикасно да изградим нашия ден?

Правила, водещи към успеха Лично аз съм против диети! Защо? Защото много пъти опитвах и наистина свалях килограми, но после много бързо се връщаха. И осъзнах, че най-важното правило на успеха - това е постоянство и стратегия как да изградиш своя ден истински ефикасно! Това е курс за хората, които искат да правят постепенни, но постоянни промени, за да се чувстват удовлетворени и щастливи през следващата година в живота си.

50лв.69лв.

VIP Годишен абонамент

ВИП едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до всички предсточщи уебинари, маратони, онлайн курсове и маратони на запис. Също така получавате консултации с треньорите от нашата академия и среща на живо с Наталия Кобилкина. Сега на цена 4 999лв.

4999лв. / година

Годишен абонамент

Едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до над 164 курса от 27 треньора, общо на стойност 15 801лв. Сега  Годишният абонамент на основна цена е от 3 500 лв на 1999лв. *Финансирай обучението си с Credissimo до 6000 лв. Виж повече: https://credissimo.bg/    

1999лв. / година
Or вход to access your purchased courses

Урок