НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Онлайн курс: Моята нова реалност

Онлайн курс: Моята нова реалност

Случва ли ви се да се озовете в задънена улица? Когато ти се струва, че просто няма изход? Когато нещата не вървят, а ти стоиш и не знаеш какво да направиш? Когато се чувстваш малък и безпомощен и казваш "защо на мен"? Аз съм изработила алгоритъм, чрез който хората да стават богати и успешни. Сега искам да го споделя с вас и гарантирам, че ако приложите всички практики, ще имате повече пари и успехи. В нашия мозък ние виждаме нещата векторно – направих това и получил този резултат. Ние виждаме само гора, с дървета от проблеми. Квантова психология позволява да вземеш хеликоптер, да се качиш над гората и да видиш изхода. Понякога трябва да поемеш отговорност за живота си и да започнеш да действаш.

70лв.

VIP Годишен абонамент

ВИП едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до всички предсточщи уебинари, маратони, онлайн курсове и маратони на запис. Също така получавате консултации с треньорите от нашата академия и среща на живо с Наталия Кобилкина. Сега на цена 4 999лв.

4999лв. / година

Годишен абонамент

Едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до над 164 курса от 27 треньора, общо на стойност 15 801лв. Сега  Годишният абонамент на основна цена е от 3 500 лв на 1999лв. *Финансирай обучението си с Credissimo до 6000 лв. Виж повече: https://credissimo.bg/    

1999лв. / година
Or вход to access your purchased courses

Урок