НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Онлайн курс: НЕО Тантра от жена за жена

Онлайн курс: НЕО Тантра от жена за жена

ЗАЩО Е ВАЖНО ТОВА ОБУЧЕНИЕ? Повечето хора не умеят да правят любов. Те правят възвратно-постъпателни движения и го наричат секс. Жените не подозират, че могат да получават мулти-оргазми, че могат да свършват, без дори партньорът им да прониква в тях, не умееят да вдигат и да предизвикват сексуалната енергия в себе си. В древни времена жрицие на любовта са се учили на тези неща. Те са се събирали в женски групи и са правили енергийно зареждане, за да са пълни със сексуална енергия. Те са умеели след това с тази красива сексуална енергия да творят чудеса – да привличат силни мъже в живота си, да лекуват болести, да бъдат магнит за изобилие и красота. В днешно време повечето жени са толкова изтощени, че напълно са разредени и спират да привличат каквото и да е в живота си.

300лв.

VIP Годишен абонамент

ВИП едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до всички предсточщи уебинари, маратони, онлайн курсове и маратони на запис. Също така получавате консултации с треньорите от нашата академия и среща на живо с Наталия Кобилкина. Сега на цена 4 999лв.

4999лв. / година

Годишен абонамент

Едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до над 164 курса от 27 треньора, общо на стойност 15 801лв. Сега  Годишният абонамент на основна цена е от 3 500 лв на 1999лв. *Финансирай обучението си с Credissimo до 6000 лв. Виж повече: https://credissimo.bg/    

1999лв. / година
Or вход to access your purchased courses

Урок