НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

За да стартирате видео урок е необходимо да кликнете върху заглавието му.

Онлайн курс: Практика за зареждане с позитивна енергия

Онлайн курс: Практика за зареждане с позитивна енергия

Това, което ни разболява, носи проблеми и самота, е негативното мислене. Всеки ден наблюдавам как хората се мъчат и стоят в тези мъки.  Аз знам, че ако успееш да смениш фокуса и да мислиш позитивно, целият ти живот може да се преобърне и да заработи по нов начин. Обаче ако това е толкова лесно, защо хората продължават да мислят негативно? Защото такива са родовите им модели, така са свикнали и е много трудно да го промениш. Ако във вашето семейство родителите ви са свикнали да страдат, то сигурно и вие имате този навик. Ако те мислят като бедни – и вашият фокус ще бъде насочен към това.

69лв.

VIP Годишен абонамент

ВИП едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до всички предсточщи уебинари, маратони, онлайн курсове и маратони на запис. Също така получавате консултации с треньорите от нашата академия и среща на живо с Наталия Кобилкина. Сега на цена 4 999лв.

4999лв. / година

Годишен абонамент

Едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до над 164 курса от 27 треньора, общо на стойност 15 801лв. Сега  Годишният абонамент на основна цена е от 3 500 лв на 1999лв. *Финансирай обучението си с Credissimo до 6000 лв. Виж повече: https://credissimo.bg/    

1999лв. / година
Or вход to access your purchased courses

Урок