НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Онлайн курс: Принцеси 2 – Аз заслужавам крал

Онлайн курс: Принцеси 2 - Аз заслужавам крал

Истинският крал мечтае за истинска кралица. За жена, която може да застане до него с достойнство и уважение. Кралят има силата и мъдростта да бъде с нея и той не иска само забавно момиченце до себе си, а истинска жена, с която да върви рамо до рамо в зрели и партньорски отношения. Обаче какво да правим, ако ние не вярваме, че заслужаваме крал? Ако не вярваме, че заслужаваме почит и уважение? Или може би забелязваш, че когато застанеш до силен крал, изпитваш страх и започваш да се бориш с него? Така или оставаш сама, или попадаш на слаби мъже.

120лв.200лв.

Онлайн курс: Принцеси - как да излезеш от модела на своите родители - Принцеси Част 1 + Принцеси Част 2

200лв.

Онлайн курс: Принцеси 2 - Аз заслужавам крал - Принцеси Част 1 + Принцеси Част 2

200лв.

Годишен абонамент

Едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до над 164 курса от 27 треньора, общо на стойност 15 801лв. Сега  Годишният абонамент на основна цена е от 3 500 лв на 1999лв. *Финансирай обучението си с Credissimo до 6000 лв. Виж повече: https://credissimo.bg/    

1999лв. / година

VIP Годишен абонамент

ВИП едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до всички предсточщи уебинари, маратони, онлайн курсове и маратони на запис. Също така получавате консултации с треньорите от нашата академия и среща на живо с Наталия Кобилкина. Сега на цена 4 999лв.

4999лв. / година
Or вход to access your purchased courses

Урок