НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Онлайн курс: Психология на влияние. Манипулация и антиманипулация

Онлайн курс: Психология на влияние. Манипулация и антиманипулация

Как да се научим да влияем на другите? Човешкият мозък е програмиран доста лесно, ако разбираш как точно можеш да му влияеш. Учените отдавна са намерили начин да разбираме, ако някой ни лъже и как точно и кога го прави. Езикът на тяло говори много повече от думите. Интонация, движение на очите и веждите, уж случайни думи... Всичко това е огромен ресурс от информация. Повечето от нас го използват неосъзнато и още повече се поддават на влияение на другите, без да го осъзнават! Така често се чувстваме излъгани и използвани.

130лв.

VIP Годишен абонамент

ВИП едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до всички предсточщи уебинари, маратони, онлайн курсове и маратони на запис. Също така получавате консултации с треньорите от нашата академия и среща на живо с Наталия Кобилкина. Сега на цена 4 999лв.

4999лв. / година

Годишен абонамент

Едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до над 164 курса от 27 треньора, общо на стойност 15 801лв. Сега  Годишният абонамент на основна цена е от 3 500 лв на 1999лв. *Финансирай обучението си с Credissimo до 6000 лв. Виж повече: https://credissimo.bg/    

1999лв. / година
Or вход to access your purchased courses

Урок