НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Онлайн курс: Стани Господар на живота си

Онлайн курс: Стани Господар на живота си

(тренинг по квантова психология)

Вселената кипи от промени и трансформации. Хората умират и се раждат с бясна скорост. Животът върви по своите закони и непознаването им не ни освобождава от техните наказания. Хората, които не управляват живота си, в момента изпадат в паника и отчаяние. И това е само първата малка проверка. От другата страна много хора стават милиардери в момента. Има бизнеси, които точно сега излизат на ново ниво. Раждат се изключителни деца с много мъдрост и таланти. Ако се научиш да лавираш в тази реалност, тогава ще видиш колко е прекрасен моментът за развитие и за изкачване нагоре.

80лв.

Годишен абонамент

Едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до над 164 курса от 27 треньора, общо на стойност 15 801лв. Сега  Годишният абонамент на основна цена е от 3 500 лв на 1999лв. *Финансирай обучението си с Credissimo до 6000 лв. Виж повече: https://credissimo.bg/    

1999лв. / година

VIP Годишен абонамент

ВИП едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до всички предсточщи уебинари, маратони, онлайн курсове и маратони на запис. Също така получавате консултации с треньорите от нашата академия и среща на живо с Наталия Кобилкина. Сега на цена 4 999лв.

4999лв. / година
Or вход to access your purchased courses

Урок