НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

За да стартирате видео урок е необходимо да кликнете върху заглавието му.

Онлайн курс: Стриптийз по американски

Онлайн курс: Стриптийз по американски

Виждали сте как в красиви американски филми една фатална жена танцува за любимия и от домакиня изведнъж тя се превръща в съблазнителна дама, която побърква своя мъж. Вярвам, че всяка жена трябва поне 1 път в живота си да подари това преживяване на своя мъж! Аз лично взимах уроци, за да се науча и смея да твърдя, че това беше едно от най-мощните преживявания в нашата връзка. Моят мъж беше потресен колко страст може да изразява тялото ми към него чрез танц. И вярвам, че жена, която иска да влияе на своя мъж, трябва да владее и тази практика Стриптийз!

50лв.

VIP Годишен абонамент

ВИП едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до всички предсточщи уебинари, маратони, онлайн курсове и маратони на запис. Също така получавате консултации с треньорите от нашата академия и среща на живо с Наталия Кобилкина. Сега на цена 4 999лв.

4999лв. / година

Годишен абонамент

Едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до над 164 курса от 27 треньора, общо на стойност 15 801лв. Сега  Годишният абонамент на основна цена е от 3 500 лв на 1999лв. *Финансирай обучението си с Credissimo до 6000 лв. Виж повече: https://credissimo.bg/    

1999лв. / година
Or вход to access your purchased courses

Урок