НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

За да стартирате видео урок е необходимо да кликнете върху заглавието му.

Онлайн курс: Жена – Диамант!

Онлайн курс: Жена – Диамант!

Как да бъдеш Класна жена Има жени, а има жени диаманти! Жени, които са специални, търсени и обожавани. За тях винаги има желаещи и те знаят, че никога няма останат сами и винаги ще бъдат оценени по достойнство. В тази програма ще работим за това как да се превърнеш в Жена-Диамант! Жена, която има огромна вътрешна сила и при това изглежда толкова красива и уязвима. Жена, заради която мъжете се побъркват и са готови на всичко да бъдат до нея.

199лв.

VIP Годишен абонамент

ВИП едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до всички предсточщи уебинари, маратони, онлайн курсове и маратони на запис. Също така получавате консултации с треньорите от нашата академия и среща на живо с Наталия Кобилкина. Сега на цена 4 999лв.

4999лв. / година

Годишен абонамент

Едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до над 164 курса от 27 треньора, общо на стойност 15 801лв. Сега  Годишният абонамент на основна цена е от 3 500 лв на 1999лв. *Финансирай обучението си с Credissimo до 6000 лв. Виж повече: https://credissimo.bg/    

1999лв. / година
Or вход to access your purchased courses

Урок