НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Онлайн курс: Женски трикове

Онлайн курс: Женски трикове

...или тайните хитринки в отношенията!

Забелязвате ли, че има мъже, които доста успешно се правят на "ударени"? Те искат само секс, често не искат да помагат и избягват всячески всички видове отгворност. Те са трудни за изграждане на отношения и ако дори леко натискаш – те или бягат, или те гонят. Може би това ще Ви прозвучи странно, но е важно да се научим да се правим на "ударени" в отношенията! Точно такива хитри жени въртят мъжете и правят с тях каквото си поискат. Ако ти не го научиш, бъди готова, че мъжете до теб ще те използват и накрая ще бъдеш изтощена и разочарована.

99лв.

Месечен абонамент

Едномесечен достъп с уникални възможности според нуждите ви. Всеки месец получавате достъп до 30 онлайн курса на различни теми, от 11 лектора, общо на стойност 3604лв. Сега на основна месечна цена 299лв.

299лв. / месец

Годишен абонамент

Едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до над 164 курса от 27 треньора, общо на стойност 15 801лв. Сега  Годишният абонамент на основна цена е от 3 500 лв на 1999лв. *Финансирай обучението си с Credissimo до 6000 лв. Виж повече: https://credissimo.bg/    

1999лв. / година

VIP Годишен абонамент

ВИП едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до всички предсточщи уебинари, маратони, онлайн курсове и маратони на запис. Също така получавате консултации с треньорите от нашата академия и среща на живо с Наталия Кобилкина. Сега на цена 4 999лв.

4999лв. / година
Or вход to access your purchased courses

Урок