НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Онлайн курс: Женското поле. Как да имаш успешен брак

Онлайн курс: Женското поле. Как да имаш успешен брак

Как да създадеш правилното поле за щастливо семейство и да имаш реализиран мъж? Има един закон в нашата Aкадемия – водим теми, в които ние самите се чувстваме успешни. Скоро се приместих в друга държава и на 100% съм последвала моя мъж - и физически, и духовно - и виждам как това дава резултати. Работя с тема женско поле и се изненадвам как това прави щастлива мен самата и ми дава едно усещане за щастие, как моят мъж се развива с огромна сила и детето ни също е щастливо и обичано.

120лв.

VIP Годишен абонамент

ВИП едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до всички предсточщи уебинари, маратони, онлайн курсове и маратони на запис. Също така получавате консултации с треньорите от нашата академия и среща на живо с Наталия Кобилкина. Сега на цена 4 999лв.

4999лв. / година

Месечен абонамент

Едномесечен достъп с уникални възможности според нуждите ви. Всеки месец получавате достъп до 30 онлайн курса на различни теми, от 11 лектора, общо на стойност 3604лв. Сега на основна месечна цена 299лв.

299лв. / месец

Маратон на запис: Гейши 2 – Нова реалност - Маратон Гейши 2

99лв.

Годишен абонамент

Едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до над 164 курса от 27 треньора, общо на стойност 15 801лв. Сега  Годишният абонамент на основна цена е от 3 500 лв на 1999лв. *Финансирай обучението си с Credissimo до 6000 лв. Виж повече: https://credissimo.bg/    

1999лв. / година
Or вход to access your purchased courses

Урок