НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Онлайн курс: Училище за кучки 2022 – Базов пакет

Онлайн курс: Училище за кучки

Кои жени са кучки? Жени, които отстояват своите граници и принципи. Те поемат отговорност за живота си, но очакват това и от другите. Те не искат чуждото, а се борят за своето! Те са любящи и подкрепящи с хората, които обичат, но са безпощадни с тези, които искат да ги наранят. Умеят да се защитават! Те слушат себе си и своята душа и правят това, което наистина искат. Свикнали са хората да им завиждат и да ги обсъждат, но те нямат време да мислят за мнението на другите.

199лв.

VIP Годишен абонамент

ВИП едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до всички предсточщи уебинари, маратони, онлайн курсове и маратони на запис. Също така получавате консултации с треньорите от нашата академия и среща на живо с Наталия Кобилкина. Сега на цена 5 500лв.

4999лв. / година

Годишен абонамент

Едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до над 164 курса от 27 треньора, общо на стойност 15 801лв. Сега  Годишният абонамент на основна цена е 3 500 лв.

1999лв. / година

Месечен абонамент

Едномесечен достъп с уникални възможности според нуждите ви. Всеки месец получавате достъп до 30 онлайн курса на различни теми, от 11 лектора, общо на стойност 3604лв. Сега на основна месечна цена 299лв.

299лв. / месец
Or вход to access your purchased courses

Урок