НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

За да стартирате видео урок е необходимо да кликнете върху заглавието му.

Онлайн курс: Законите на флирта и как да съблазним с класа

Онлайн курс: Законите на флирта и как да съблазним с класа

Пътувах с едни приятелки и те видяха във Фейсбук как една жена, която не отговоря на класическите стандарти за красота или младост, успява да намери истински готин мъж, който ѝ предлага брак.   Те ме попитаха как тя го е направила?   Аз с усмивка отговорих: тя беше на курса по флирт и знае как да флиртува, как да омагьосва мъжете и как да им влияе чрез правилно съблазняване. Сега и ти можеш да научиш правилните закони на флирта и съблазняването. 

120лв.

VIP Годишен абонамент

ВИП едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до всички предсточщи уебинари, маратони, онлайн курсове и маратони на запис. Също така получавате консултации с треньорите от нашата академия и среща на живо с Наталия Кобилкина. Сега на цена 4 999лв.

4999лв. / година

Годишен абонамент

Едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до над 164 курса от 27 треньора, общо на стойност 15 801лв. Сега  Годишният абонамент на основна цена е от 3 500 лв на 1999лв. *Финансирай обучението си с Credissimo до 6000 лв. Виж повече: https://credissimo.bg/    

1999лв. / година
Or вход to access your purchased courses

Урок