Как ми помага регресията?Когато съм на кръстопът, когато се колебая, когато не съм сигурна какво да направя, когато се чувствам в задънена улица…

В такива моменти правя това, което ме изкарва от обувките, от позицията, която съм заела. Сваля ми маските, маха ограниченията, вярванията ми и чупи бариерите, които сама съм изградила в ума си. Виждам невидимото, включвам всички сетива и изследвам ситуацията, емоциите, чувствата, получавам знанието, информацията като мисъл и всички части на пъзела се нареждат за миг и всичко е толкова ясно, кристално ясно, че се питам „Как не съм го разбрала до сега?“

А чувството след регресията е, че все едно съм спала дълъг сън, тялото е отпочинало, бодро, умът е бистър, ясен, буден. И чувството е, че всичко е възможно. Имаш силата да направиш каквото пожелаеш, виждаш невидимото, прозираш истини, които знаеш, но си затваряш очите през другото време.

Отваряш врати към света на неограничените възможности. И виждайки себе си отстрани, как стоиш на кръстопът и се колебаеш по кой път да поемеш или как да постъпиш, разбираш, че това е толкова безумно, толкова излишно… чисто губене на време. Защото ти знаеш точно какво да направиш, душата ти знае, но умът, логическият ум пресмята, премерва – това е възможно или не е възможно, ще е добре ли или няма да е добре, ще се справя или няма да се справя…. И така умът вкарва най-трудната емоция, с която да се справим – страха. Страхът е най-силната емоция, която изпитваме като човешки същества. Едно от предизвикателствата, на които се учим тук на Земята е да се справяме със страха и ограниченията, които той ни налага.

Пътуването в минали животи е едно бижу, една перла, която ако имаш очи да видиш, може да промени живота ти. Да промени гледната ти точка. Начина, по който виждаш света. Да промени фокуса ти. Да ти даде важна информация, която ти убягва. Да ти помогне да чуеш собствените си нужди. Да сбъдваш мечти. И това, което душата ти иска – да идва само при теб. Не да го преследваш и все да си на една крачка от него, а да идва само. И това е най-сладкото, защото виждаш резултати. Веднага след регресията, още след първата сесия. Как става това ли? Не мога да обясня логически. Регресията дава информация, такава, че всеки да я разбере и я дава на език, който е достъпен за самия човек. Понякога е трудно да преведеш информацията, която получаваш по време на регресия с думи. Разбираш го, но ти е трудно да го обясниш с думи.

Случвало ли Ви се е да искате, да копнеете да правите нещо и сами да се ограничавате? Сами да си слагате онзи познат червен шестоъгълник „STOP”?

Какво ще кажат хората?

В каква светлина ще ме видят моите приятели?

Мисля, че още не съм готов/а.

Нужно ми е още време…..

И така, отлагаме да сбъднем мечтите си от страх от неуспех, страх от успех, страх да не се изложим….

Сещам се за думите на Долорес Кенън:

„Не съществуват ограничения, освен ако човек сам не си ги създаде. Всичко е възможно. Човек е ограничен единствено от собственото си въображение.“

Мариана Шенкова

За повече информация за Мариана и запазване на часове за индивидуална регресия, вижте тук.

Групи по групова регресия се организират всеки вторник от 19 до 21ч. За повече информация се свържете с Магдалена Братанова | тел.: 0893 220 801 | sales@natalia.bg.

Споделяне