Как промених живота си с едно чудо!Има един виц: Мария поканила Иван на гости. Иван отива в аптеката и се чуди – да купи ли презервативи или не? Когато ги има – момичетата все му отказват, а когато няма – не му дават без презерватив.

Мария на свой ред стои в банята и се чуди да си маха ли космите или не? Когато ги махне – не винаги става нещо, а след 4 дни на нищо не прилича. Но ако не ги махне – много се притеснява и не допуска секс.

Ако и Вие сте като Мария и Иван в големите си чудения – време е да промените нещата!

Моята среща с лазерната епилация беше дълга история. Отдавна бях чувала за лазерна епилация, но не разбирах какво всъщност е това и как работи. Все се притеснявах дали няма да ми навреди, дали наистина ще изчезнат космите, дали ще боли. И дори не се опитвах, просто вътрешно се бях отказала без да пробвам.

Обаче за мое щастие, животът ми се промени в един прекрасен момент. Когато срещах Нирвана – център за лазерна епилация!

Първата ми среща с Наталия от Нирвана се случи преди 3 години и тогава тя ми разказа за лазерната епилация и ми каза: Идея си нямаш колко по-различна ще се чувстваш без косми навсякъде! Тогава не бях готова и упорито си правех доста болезнени кола маски и след няколко дни кожата ми пак не беше гладка. Моята кожа принципно е супер гладка, но съм виждала хора, които след кола маска имат алергии, пъпки и става страшна картинка. И въпреки това не опитвах лазерната епилация.

След 3 години случайно пак се срещнахме с Нирвана и те продължаваха да настояват да си направя лазерна епилация. Този път нямах оправдания. Писна ми от коли маски и постояни бръснения, офисът им беше много близо до моя, трябваше да отделя само 15 минути и освен това беше много по-безболезнено от кола маска. Моят мъж много държи на гладката кожа и поех въздух и записах първия си час.

Първото, което ми направи впечатление в Нирвана беше розовият чист и красив офис, това ми предизвика доверие. Много мило момиче ме посрещна, обясни ми каквото ме очаква, (все пак им доверяваш тялото си). Отпуснах се. Не бих казала, че е супер приятна процедура, но боли по-малко от кола маска и най-важното е, че след 5 месеца кожата ми беше като на бебе! Нямам нито един косъм! Живея в Атина, плажът е част от живота ни и е такова щастие да ходя спокойно на плаж, знаейки, че кожата ми е гладка, красива и предизвикателна и с ужас се сещам как се мъчех с тези бръсначки и кола маски!

Просто се преродих с лазерната епилация! Мъжът ми е също много доволен, а аз се чувствам толкова спокойна и уверена в моята кожа и се чудя как преди съм живяла без лазерна епилация!

Благодарна съм от цялото си сърце на Нирвана, че се появи в живота ми и го подобри в уникална посока. Момичета, наистина си заслужава. Особено ако искате винаги да се чувствате красиви, сексуални и готови за секс – това е необходимо решение.

За записване на часове се обърнете към Нирвана – кодовата дума е Наталия Кобилкина и ще имате специална отстъпка!

Всяка жена трябва да си подари това преживяване, да живееш без косми с гладка и красива кожа на богиня! Направи своя избор днес и животът ти ще започне да се променя в по-добра посока!

Научете повече за Лазерната епилация в Нирвана тук.

За запазване на час онлайн, влезте от тук.

Споделяне