НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Александър Каратерзиян

Индивидуални консултации с Александър Каратерзиян

(4 клиентски отзива)
Оценка: 5.00 / 5

Сфери на консултация и помощ:

⇒ Как да изявим и да развием пълния потенциал на своите личностни качества, така че да използваме нашите скрити силни страни и да направим, така че слабостите ни да работят в наша полза?
⇒ Какви качества е нужно да развием в себе си, за да привлечем повече пари в живота си? От какви източници бихме могли да печелим и от кои да губим пари?
⇒ В каква семейна среда сме израстнали? Какво сме преживели в детството си? По какъв начин да използваме предимствата и как да трансформираме недостатъците на преживяванията си?
⇒ Кои органи в организма ни са уязвими в здравословен план? Какъв хранителен режим е подходящо да спазваме? Каква е обмяната на веществата и какъв тип лечение е подходящ за нас? Предразположени ли сме към развиване на зависимости и как да се измъкнем?
⇒ Коя е нашата мисия? Какви качества е нужно да развием и по какъв начин, за да бъдем успешни в професионален план? В кои сфери е подходящо да се развиваме? Каква роля е необходимо да изберем в професията си? Подходящо ли е да създаваме собствен бизнес или е препоръчително да работим за друг? Как да извадим от себе си най-добрите професионални качества?
⇒ Какъв партньор ни е заложено да имаме до себе си? Очакванията ни ще съвпадат ли с реалността? Какви качества е необходимо да развием, за да привлечем подходящ партньор? Как да поддържаме щастлива връзката си в дългосрочен план? Какъв тип връзка е важно за нас да имаме?
⇒ Какви кармични дългове и каква положителна карма имаме във всяка една сфера от живота си? Как да ги отработим? Каква е нашата родова карма?
⇒ По какъв модел е нужно да възпитаваме детето си, за да се чувстваме, както ние, така и то щастливо, и едновременно с това да го научим на всичко, което искаме?
⇒ Как се допълваме с партньора си в различните направления на една връзка и на нейните еволюционни нива?
⇒ Какво ни предстои, в рамките на следващите две години, във всяка една област, в живота ни?
⇒ Астрологичен анализ с астрологична обосновка.


Кой е треньорът?

Александър Каратерзиян

Казвам се Александър Каратерзиян и съм астропсихолог. Роден съм на 23.10.1993г. Казвам тази дата за онези от вас, които имат понятие от астрология и вероятно им е любопитно. Завършил съм Академията за треньори на Наталия Кобилкина. Учил съм астрология в Българска Астрологична асоциация. Бих казал, че съм психолог и емпат, което изключително много ми помага в практиката, консултирайки стотици хора, да отчитам различните нюанси в характера на човек и на базата на това как се допълват взаимно двама души, така че да разбера, дори как…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

Езици, на които можете да комуникирате:

⇒ български

69лв.

Онлайн

За контакт: Диана Дончева | тел.: +359888816101 | diana@natalia.bg

Отзиви

4 отзива за Индивидуални консултации с Александър Каратерзиян

 1. Gergana Slavcheva

  Искам да изкажа своята благодарност на Александър Каратерзиян, с който проведох 15 мин. консултация. Срещата премина много ползотворно. Даде ми насоки и теми, които да обмисля. Насочи ме към възможности, които съм потискала и не съм си позволявала да развия.

 2. Мария Михова

  Александър обеснява нещата на много достъпен език. Отговори на въпросите ми с чудесни съвети и точна информация. Даде ми необходимата яснота за това, което конкретно в момента ме интересува. Препоръчвам го с две ръце.

 3. Любомира Йорданова

  Искрени благодарности на Александър. Консултация та ни беше много ползотворна и всякъш тежък товар падна от плещите ми. По много деликатен и разбираем начин обяснява всичко. Препоръчвам на всеки.

 4. Искра

  Искрено благодаря на Александър, с когото проведох няколко консултации – личен, детски и партньорски хороскоп. Определено много точно оцени силните и слабите страни на всеки, а насоките, които получих прилагам ежедневно. Накара ме да оценя много неща под друг ъгъл. Консултациите бяха много полезни и го препоръчвам горещо!

Добавяне на отзив

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!