НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Елица Петковa

Индивидуални консултации с Елица Петковa

(1 клиентски отзив)
Оценка: 5.00 / 5

Сфери на консултация и помощ:

⇒ Как да се почувстваш отново като жена: помагам на жени, които не се чувстват женствени, преуморени са, имат проблемен цикъл и се чувстват блокирали. Работим на физическо, емоционално, ментално и духовно ниво за събуждане на женската енергия и интегрирането на женското начало в ежедневието, особено в работна обстановка.

⇒ Консултиране на необвързани жени, които копнеят за една хармонична и щастлива връзка, която да доведе до брак и семейство.

⇒ Консултиране на жени, които не знаят как да изразят себе си и своите желания във връзка. Как да бъдем себе си, да получим това, което истински искаме, и да подобрим комуникацията с партньора си.

⇒ Пари и изобилие: искаме пари и изобилие, но все ни се изплъзва. Защо се случва това и как може да си позволим повече пари.

⇒ Как да сътворим живота на мечтите си.


Кой е треньорът?

Елица Петковa

Експерт по женска енергия и щастливи връзки. На 18г. заминах за Кипър, за да уча Маркетинг. Там работих в сферите на ресторантьорството и финансите. След 6г. се преместих в Германия, за да продължа с магистратурата си по Технологии, Иновации и Предприемачество. Започнах да работя в сферата на медиите и онлайн рекламата, с които се занимавам и до ден днешен. С личностно развитие се занимавам интезивно от около 5 години. В една от предишните ми професии работих само с мъже и в един момент осъзнах, че…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

Езици, на които можете да комуникирате:

⇒ български

⇒ английски

⇒ немски

60лв.

Онлайн

За контакт: Михаела | тел. 0899 928367 | Мейл: [email protected]

Отзиви

1 отзив за Индивидуални консултации с Елица Петковa

  1. Н И

    Елица е предразполагаща, даде ми полезни съвети как да обърна по-голямо внимание на това, което ме мъчи и как да го елиминирам. След консултацията с нея се почувствах много по-добре, по-решена и ми олекна на душата. Направо направи деня ми по-ведър.

Добавяне на отзив

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!