НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Галя Георгиева

Индивидуални консултации с Галя Георгиева

(5 клиентски отзива)
Оценка: 5.00 / 5

Сфери на консултация и помощ:

⇒ работа със зависимости;

⇒ трудности и проблеми в любовните и сексуалните взаимоотношения индивидуално и/или между партньорите;

⇒ работя с IGROW коучинг модела;

⇒ семейни констелации и енергийни практики.


Кой е треньорът?

Галя Георгиева

Казвам се Галя Георгиева и съм лайф коуч и експерт по любовни и сексуални взаимоотношения. Каня те да извървим заедно пътя на промяната, който няма да е кратък, нито лек, но ти гарантирам че си заслужава! Образование : ЮридическоСертификати :1. Треньор по личностно развитие "ниво практик"2. Академия по психично здраве  "Консултант по психично здраве"3.  Академия по констелацииКогато се връщам назад в детството си, нямам спомен да съм виждала моменти на физическа близост между родителите ми. Комуникацията в нашето семейство също липсваше, да не говорим че…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

Езици, на които можете да комуникирате:

⇒ български

60лв.

Онлайн

За контакт: Михаела | тел. 0899 928367 | Мейл: coach@natalia.bg

Отзиви

5 отзива за Индивидуални консултации с Галя Георгиева

 1. Емилия Ганчева

  Благодаря ти Галя за безплатната консултация, ти ме мотивира толкова много с ценните ти съвети!♥️

 2. dicho.shukerov

  Галя, благодаря ти за отделеното време, насоките и съветите, които ми даде! Сесията ни ми беше от голяма полза. Сигурен съм, че с твоя помощ ще открия по-добрата си версия.

 3. Ели Петрова

  С Галя направих една безплатна консултация и не помислих и за миг дали да правя вече и една основна! Благодарение на нея още след първите не 15, а 30 мин., емоциите от мен излязоха дори по време на консултацията, сълзи след сълзи. Отговорих си на въпрос, “Защо се чувствам гузна да казвам Не..” . Резултатите ги забелязаха околните – веднага имаше промяна в самата мен, спокойствието което излъчвам. След основната ни консултация – осъзнах не много важно нещо, което ме накара да разбера, защо ми е трудно да показвам емоциите си днес! Нямам търпение за следващите консултации, защото само с тези 2, познавам себе все по-добре ! Благодаря!

 4. Gergana Slavcheva

  Скъпа Галя, Благодаря! Само за 3 срещи ти успя да откриеш и осветиш най-тъмните кътчета в душата ми! Да ми дадеш надежда и да върнеш радостта и усмивката ми!

 5. h_minkova

  Благодаря на Галя за провокиращите въпроси и медитацията, с които достигнах до нови осъзнавания и вътрешни нагласи! Много към доволна от безплатната консултация!

Добавяне на отзив

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!