НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Ива Христова

Индивидуални консултации с Ива Христова

Оценка: 5.00 / 5

Сфери на консултация и помощ:

⇒ Откриване на мисията – ще намерим отговорите на въпросите: “Защо съм тук?”, “Какво искам да правя?”, “Откъде да започна?”. Много съм добра в откриването на силните страни в околните.
След като се наложи да напусна любимата ми работа, не бях в дупка, а направо се чувствах закопана. Бях объркана и ми отне много време да се намеря. А сега мога да ти покажа кратката пътека към това да откриеш своята мисия. Аз вече го направих, създадох успешен личен бранд за бижута, работя за себе си, помагам както на други жени, така и на обществото.
⇒ Създаване/развиване на бизнес по женски

Щом знаеш какво искаш е време да започнеш и да изкарваш пари от него. Тук освен за стратегии, ще работим и върху отношението към парите и тяхната енергия. Ще говорим за влиянието на маркетинга и личността ни в бизнеса. Ще изготвим план за действие и развитие на бизнеса като същевременно ще работим и за личностно развитие, защото не можем да развиваме бизнес, ако не развиваме и себе си.


⇒ Събуждане и развиване на женската сила – когато сме в женската си енергия умеем да сме в баланс между кариерата и семейството. Имаме висока и здравословна сексуална енергия. Спонтанни сме и се доверяваме на Вселената. Наистина е възможно да сме добри във всичко това.

Ако се чувстваш изгубена, не привличаш правилните мъже или не си щастлива с работата си, ще ти помогна да развиеш силите си. Ще разбереш каква късметлийка си, че си се родила точно Жена и колко е хубаво да обичаш себе си. Ще работим и за развиването на четирите женски архетипа – Любовница, Кралица, Момиченце и Домакиня.

⇒ Възпитание и свързване с децата – любима тема, която ежеминутно развивам с двете ми деца (едното на 3г, а другото на 5 месеца). Възпитателните методи, с които ние сме отраснали не работят. Може би са имали краткотраен ефект на подчинение, когато сме били малки, но сега всеки от нас се бори с травма на потискане, изоставяне, страх от авторитети, липса на любов към себе си. Чрез позитивна дисциплина и подходи от Валдорфската методология ще ти помогна да се свържеш с децата, за да те чуват и да имате пълноценна връзка. Ще работим върху това и ти и те да сте емоционално здрави.


⇒ Съхраняване на себе си след появата на децата – много често се губим, след като децата се появят. Не се съмнявам, че ги обичаш безусловно, но наслаждаваш ли се на времето с тях? Наслаждаваш ли се на себе си? Ако отговорът тук ти е “Не” и се чувстваш тъжна, неудовлетворена, изморена и изнервена, ела да поговорим. Истината е, че почти всички майки с малки деца се чувстват така, но ги е срам да си признаят. Губим се и във връзката с партньора ни. Минала съм през това с тежка след родилна депресия, имам две деца и знам как да ти помогна.

⇒ Хармонични семейни отношения – жената е спойката в семейството. Щастливата и мъдра жена създава и задържа щастливо, здраво и уважаващо я семейство. Повечето проблеми идват от голямо и наранено его, липса на отдаденост, липса на женска енергия, нежелание да се поставим в обувките на другия, заучено грешно поведение от нашите родители. Това е любима моя тема, защото работейки по нея буквално се прераждаме и започваме да се усещаме обичани и уважавани от всички. Ще прекъснем и стари родови модели, които ни пречат.


Кой е треньорът?

Ива Христова

Моите супер сили са умението да виждам много бързо откъде идва проблемът или спънката, и позитивизмът. Това е защото лично съм преминала през трудности във всяка една тема, в която мога да съм ти полезна. И мога да науча и теб. В сесиите с мен ти обещaвам, че ще ти бъде променящо, зареждащо и уютно. Заедно ще изтанцуваме танца на промяната, за да ти помогна да си върнеш женствеността и силата. Когато те липсват, на тяхно място допускаме да се настанят много неприятности. Освен, че…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

Езици, на които можете да комуникирате:

⇒ български

⇒ английски

69лв.

Онлайн

За контакт: Диана Дончева | тел.: +359888816101 | diana@natalia.bg

Отзиви

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Индивидуални консултации с Ива Христова”

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!