НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Композит - астрология

Композитна карта – мисията на връзката ви

(1 клиентски отзив)
Оценка: 5.00 / 5

Тази програма е идеална за Вас, защото...


Вече имате партньор и установени отношения и искате да разберете повече за връзката си. А знаете ли, че тя си има своя карта, съставена от двете ви рождени карти и изчислена по специфичен начин? Точно така, вашата връзка има собствен слънчев знак, асцендент, луна, медиум цели и т.н. Този анализ е изключително интересен и се основава на смисълът защо сте се събрали заедно като двойка. Ориентиран повече към обществото и какво можете да дадете вие като двойка. Този хороскоп ви изважда от ежедневието и битовизмите и насочва вниманието ви към по-висшите цели на съюза на душите.


За кого е подходяща тази програма?

За хората, които искат да разберат:

⇒ каква е мисията им с партньора

⇒ какво давате на света и обществото

⇒ как ви възприемат хората

⇒ каква е енергията на връзката ви


Какво ще получите от консултацията?

⇒ един по-дълбок поглед над смисъла на отношенията ви

⇒ нови идеи как можете да се развивате заедно

⇒ как можете да изявите потенциала си

⇒ кой е висшият идеал на вашия съюз

⇒ запис на 30 минутната среща който е безсрочен


Кой е треньорът?

Михаела Чакалова

Михаела Чакалова е астролог и психолог. Определя себе си като Астро треньор и специалист по женски архетипове, психолог - консултант. Когато е 8ми клас заминава да учи изкуства във Виена, където свиква да живее с хора от  всички краища на света. Михаела Чакалова е завършила магистратура Психология във Великотърновски универститет със специализация Психологическо консултиране. Има сертификат за завършена Академия за Треньори, Академия за констелации и Женски коуч на Наталия Кобилкина. Изкарани 1-во и 2-ро ниво в Българска Астрологична Асоциация, които обхващат изготвяне на Натална карта и…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

Как се провежда срещата?

  • След като попълните формата с данните си (вашите и на партньора), в рамките на 10 работни дни се осъществява сесията в zoom. След това получавате запис.

69лв.

Онлайн

тел.: +359 884 277 877 | clients@natalia.bg

Отзиви

1 отзив за Композитна карта – мисията на връзката ви

  1. p_iherb

    Изключително съм доволна! Сесията с Михаела мина много добре. Обяснява подробно и отговаря на въпроси. Наистина излязохме от битовизмите и насочи вниманието към по-висшите цели на връзката, с партньора ми. Даде ми чудесни съвети, препоръки и информация.
    Препоръчвам Михаела и услугата “Композитна карта – мисията на връзката ви”.

Добавяне на отзив

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!