НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Красимира Петкова

Индивидуални консултации с Краси Петкова

(18 клиентски отзива)
Оценка: 5.00 / 5

Сфери на консултация и помощ:

Определението за ментор за  мен е: отдаденост, щедрост на духа/щедрият ментор ще ви предложи ресурси,които навярно ще се окажат полезни за вас/, честност, самокритичност, любопитство /относно кой сте и какво е важно за вас/, емпатия преди всичко. Умея да откривам дарбите на хората и да променям животи в хубавата им светлина. Моята дума е вяра и разбира се любов.


Кой е треньорът?

Краси Петкова

Аз съм женски коуч, ментор, моден консултант, специалист по Фън Шуй учение в сферата на модата, дома и бизнеса, треньор по личностно  развитие, консултант по успешни взаимоотношения, специалист PR и бизнес комуникации. Моето име е Красимира Петкова, за кратко Краси /на японски и китайски Куноичи - жена войн/. Живях  7 години в Германия, работих, учих, танцувах, обучавайки хората как да развиват талантите си и да повдигат самочувствието си. В България завърших бакалавър Връзки с обществеността и магистър Бизнес комуникации с отличие. Работила съм в сферата…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

Езици, на които можете да комуникирате :

⇒ български

⇒ английски

⇒ немски

69лв.

Онлайн

За контакт: Диана Дончева | тел.: +359888816101 | diana@natalia.bg

Отзиви

18 отзива за Индивидуални консултации с Краси Петкова

 1. Силвия Атанасова

  Терапията с Краси минава страхотно. Изключителен професионалист, с очевидно голям опит в своята сфера, емпатия и искрено желание да помогне. Даде ми много ценни съвети, свързани с моя проблем. Благодаря ти!
  Препоръчвам горещо!

 2. nadejda_kostova82

  Консултацията с Краси беше много надъхваща и полезна за мен. Лесно и приятно се комуникира с нея, а и доста информация получих. Работихме за един от центровете в дома и сега с нетърпение чакам резултатите. Имам още много въпроси към нея и ще се възползвам от консултациите пак със сигурност.

 3. pttsoneva

  Супер полезна ми беше консултацията. Получих много съвети как да аранжирам дома си, така че да е в хармония. Радвам се, че открих специалист, който да ми даде конкретни и практични съвети за фън шуй.

 4. artpepi

  Толкова съм благодарна и доволна от консултацията с Краси! Вдъхновена, красива отвън и отвътре! С нея се работи леко и в същото време изключително ползотворно! Отново ще ползвам професионалните й съвети и я препоръчвам горещо!

 5. anelia82

  Благодая на Краси за страхотната консултация! Предстои ни ремонт и със сигурност ще се възпозвам за в бъдеще от нейните съвети за здрав и хармоничен дом!

 6. Nina Karavasileva

  Сърдечно благодаря на Краси, за съветите и хармонизиране на дома ми. Усеща желание за промяна на дома ми, но не знаех какво и как и Вселената си знае работата срещнаме с Краси съвсем случайно и съм изключително благодарна. Работа ние в процес ❤️ И при всеки въпрос … отговорът идва мигновено бързо. Благодаря ти Краси за старанието и съветите!😘

 7. Н И

  Краси помага със съвети как да подобрите визията и излъчването си. Ако искате да направите впечатление да подобрите стила си и да въздействате Краси ще Ви е от полза.

 8. martinasimova396

  Краси е невероятен професионалист, вече съм на 4-та консултация и съм изключително доволна, че попаднах точно на нея. Активно работим по травми, развитие и усъвършенстване във всички сфери на живота. С нея аз се чувствам в сигурни ръце и определено оправдава очакванията ми, защото преди нея в София смених много психолози. Наистина е много важно да намерим точния човек в това отношение, но и трябва да е страхотен специалист, а Краси определено е и двете. Препоръчвам с две ръце! 💜

 9. Звезделина Първева

  Краси е Прекрасен Шън Шуй специалист! Направихме чудна консултация!

 10. mail_ivanova

  С категоричност бих препоръчала Краси Петкова за консултации в нейните сфери. Тя определено вниква в същността на поставените й въпроси и съветва по начин, който ти доставя удоволствие от комуникацията. Не отговаря формално, а конкретно на всеки поставен въпрос. Страхотен консултант е в областта на фън шуй за дома. В рамките на 30 минути след виртуална разходка из дома ми по време на ремонт, успя да разчертае разпределение на стаите и да ме насочи как да организирам подредбата на всички мебели, уреди и какви аксесоари и цветове да избера. Даде иновативни интериорни идеи. След разговора с нея бързо стигнах до рационални решения.

 11. artpepi

  Сеансът с Краси отново беше много съдържателен и полезен за мен!… За кратко време получих ново познание за себе си, което ще използвам в живота си занапред! Благодаря от сърце! 🙏❤️

 12. Ивелина Камова

  Изключително много благодаря на Краси, за ползотворно проведената сесия! Много топло отношение и точни и ясни напътствия! Прекрасна е!

 13. h_minkova

  Прекрасна и зареждаща е Краси! Благодаря й от сърце за насоките и съветите!

 14. Свобода Чанкова

  Краси е страхотна, защото веднага усеща енергията,проблемите и травмите ,които носим.Това не е само професионализъм,а дар.Лично и благодаря за това ,че е така внимателна и с цялото си същество обръща внимание на човека срещу нея. Препоръчвам я ,защото помага с голяма отдаденост и любов. За всички,които се чудят по кой път да поемат и как да го направят най-добре.

 15. Антоанета Майда

  Краси е уникален професионалист,жена в цялата си енергия и отдадена на своята мисия да помага и зарежда!
  Хиляди Благодарности!

 16. Свобода Чанкова

  Здравей!Щом четеш този отзив значи търсиш експерт и човек ,с който да минете пътят на промяната в живота ти. Е, добре дошъл хвани се за ръка с Краси Петкова и не се страхувай в сигурни ,професионалнни ръце си. Отдадена е напълно на процеса и ще ти помогне със сигурност да се преоткриеш отново и да продължиш на друго ниво.Благодаря на Краси за прекрасните програми и затова ,че е такъв прекрасен човек освен професионалист.

 17. cveti_82

  Краси е много харизматична и като си около нея усещаш лекота! Отдадена на мисията си,влагаща сърце и душа в това, което прави ❤️
  Вдъхнови ме да предприема стъпка, която отлагам от доста време.Огромна благодарност 🙏

 18. martinasimova396

  Краси е невероятен човек и ментор. Изключително щастлива съм, че избрах точно нея. Спомням си преди работата ми с нея, аз бях доста неуверена, въпреки многобройните качества, които притежавах, имах страхове и генерално не бях щастлива от живота си. Краси ми подаде ръка и работихме заедно върху моето личностно развитие. В резултат само няколко месеца по-късно аз съм нов човек – изградих непоклатима увереност, придобих смелост, осъществих много мои мечти и постигнах трайна промяна в личностното си развитие. Човек сам трудно може да израстне толкова. Затова да имаш ментор до себе си, е една от най-добрите ми инвестиции. Дори сега, въпреки големия ми прогрес, аз продължавам да работя по себе си и да се усъвършенствам, разбира се заедно с Краси.

Добавяне на отзив

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!