НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Красимира Петкова

Индивидуални консултации с Краси Петкова

(2 клиентски отзива)
Оценка: 5.00 / 5

Сфери на консултация и помощ:

Определението за ментор за  мен е: отдаденост, щедрост на духа/щедрият ментор ще ви предложи ресурси,които навярно ще се окажат полезни за вас/, честност, самокритичност, любопитство /относно кой сте и какво е важно за вас/, емпатия преди всичко. Умея да откривам дарбите на хората и да променям животи в хубавата им светлина. Моята дума е вяра и разбира се любов.


Кой е треньорът?

Краси Петкова

Аз съм женски коуч, ментор, моден консултант, специалист по Фън Шуй учение в сферата на модата, дома и бизнеса, треньор по личностно  развитие, консултант по успешни взаимоотношения, специалист PR и бизнес комуникации. Моето име е Красимира Петкова, за кратко Краси /на японски и китайски Куноичи - жена войн/. Живях  7 години в Германия, работих, учих, танцувах, обучавайки хората как да развиват талантите си и да повдигат самочувствието си. В България завърших бакалавър Връзки с обществеността и магистър Бизнес комуникации с отличие. Работила съм в сферата…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

Езици, на които можете да комуникирате :

⇒ български

⇒ английски

60лв.

Онлайн

Изчистване
Тел.0886740402 , Мейл: petkovakrasi@gmail.com

Отзиви

2 отзива за Индивидуални консултации с Краси Петкова

  1. Силвия Атанасова

    Терапията с Краси минава страхотно. Изключителен професионалист, с очевидно голям опит в своята сфера, емпатия и искрено желание да помогне. Даде ми много ценни съвети, свързани с моя проблем. Благодаря ти!
    Препоръчвам горещо!

  2. nadejda_kostova82

    Консултацията с Краси беше много надъхваща и полезна за мен. Лесно и приятно се комуникира с нея, а и доста информация получих. Работихме за един от центровете в дома и сега с нетърпение чакам резултатите. Имам още много въпроси към нея и ще се възползвам от консултациите пак със сигурност.

Добавяне на отзив

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!