НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Людмила Бах-Шулц

Индивидуални консултации с Людмила Бах-Шулц

(16 клиентски отзива)
Оценка: 5.00 / 5

Сфери на консултация и помощ:

⇒ Душевно равновесие;

⇒ Партньорски отношения;

⇒ Зависимости и решаване на кризисни ситуации;

⇒ Архетипи и женско развитие;

⇒ Карма и родови задачи.


Кой е треньорът?

Людмила Бах-Шулц

Аз съм сертифициран треньор от школата на Наталия Кобилкина, сертифициран консултант и коуч по индивидуална психология с профил семейни отношения, мъжка психология и зависимости, консултант степен майстор (най-високата) в метода Матрица на съдбата и нумерология, родов консултант от школата на Роза Рихтщайнер. В консултациите си комбинирам познанията си по психология, чакрология, нумерология и матрица на съдбата. Работя с дата на раждане на клиента и по този начин с това, което лично за него е най-подходящо. Затова и мога да работя практически с всеки проблем на…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

Езици, на които можете да комуникирате:

⇒ български

⇒ руски

⇒ немски

60лв.

Онлайн

За контакт: Михаела | тел. 0899 928367 | Мейл: coach@natalia.bg

Отзиви

16 отзива за Индивидуални консултации с Людмила Бах-Шулц

 1. darina_stoycheva_

  Животът е един кръговрат, а дали ще го живеем осъзнато или ще тъпчем на едно място Избора е Ваш! Люси е човека, който ще ви накара да погледнете дълбоко навътре в себе си и да разберете коя е вашата реална картина за света! Тя може като една “Вълшебница” да промени живота ви и да го завърти на 360 градуса! И тогава…, тогава започва ЧУДОТО В ЖИВОТА ВИ! Казвам това с най-чисто сърце и душа!Приемете това мое предизвикателство към Вас и Опитайте! Изборът е Ваш! Благодаря ти Люси! ❤

 2. Nikolaev

  Люси е зашеметяваща!
  Прочете ме като книга само по име и дата на раждане!
  Изумяващи методи владее за изчисление броя на преражданията и годините на душата, гениално!
  Това, че съм била имала императорска история като жена в древноста, много ми хареса 🙂
  Всеки един трябва поне веднъж в този живот да си подари консултация с Люси!

 3. Inna Nikolova

  Люси е толкова зареждаща, че чакам с нетърпение всяка наша сесия! Директна и пряма, улавя къде се крият проблемите и започваме да работим по тях. Техниките, които дава наистина работят! Едно голямо благодаря!

 4. Галя Ушева

  Прекрасна Люси,брагодаря от цялото си сърце!След сесия с теб съм като волна птица,заредена,обнадеждена,окрилена,одухотворена,летяяяя!Това не са само думи,това е чувство!Даваш ми насоката,показваш ми хоризонта ,брагодаря ти ! Ще следвам съветите ти защото искам и ще стигна зад ,хоризонта….пътят ми ще е лек защото ти се доверих!Обичам те !Благорадя ти!Мисля,че всеки е добре да се срещне с Люси!Уникална!

 5. VanyaNikolove

  Срещнах Люси в точния момент, сякаш Вселената ми я изпрати точно преди труден преход, за който и не предполагах, че ми предстои. Благодарение на нейните напътствия и насоки, както и точно описание на ситуациите, в които изпитвах трудности, тя не само че ми показа къде и как са се породили, но и с лекота ме насочи към правилните техники и методи за разрешаването им, които макар и толкова прости на пръв поглед, се оказаха не само работещи, но и отвариха очите ми за такова себепознание, каквото не бях постигала до този момент. Искрено се радвам на възможността да се консултирам с нея и сърдечното и отношения и прямост са истински подаръци за мен! Благодаря от сърце!

 6. rada0303.ra

  Благодаря, ти Прекрасна Люси! Уникален треньор, психолог и човек. По достъпен начин обяснява, разяснява и помага да разбереш: кой си ти? Защо ти се случва това? Как да промениш повтарящите се събития и да решиш задачите си? А с метода по матрицата на съдбата буквално ти се изяснява всичко: защо си се родил в това семейство, защо имаш тези деца, какви са ти задачите, даровете, талантите. Как влизаш в отношения, с кой партньор си подхождаш и какви задачи ще имате, неизчерпаеми са знанията й. Пропуснах да спомена и за архетипите 🙂 С две думи: ЛЮСИ Е ЧОВЕКА!

 7. kalina.stancheva.petkova

  Нямам думи да опиша колко съм впечатлена от Люси и колко много ми помогнаха нейните съвети! Препоръчвам я! Тя е уникална! ❤️❤️❤️

 8. таня крикорян

  Открих те, Люси и заедно с теб и твоите деликатни съвети намерих пътя към себе си и реалните проблемите, които имам в моя живот. Ти като един истински професионалист, прекрасен и с отворено сърце човек не само успя за кратко време да влезе в ситуацията, но и ми показа практични действия за справяне с нея. Ти си вълшебница Люси, чрез твоята харизма, човечност и добрина ми помогна сама да намеря баланса и ми даде най-правилните насоки, въпреки че бях толкова объркана и отчаяна. Сега живея в друга реалност – свободна, с мечти и радости и смятам да продължавам с промяната! С нетърпение очаквам следващата среща с теб! ❤️❤️❤️

 9. Rumyana Ilieva

  Прекрасен и лъчезарен човек! Дава толкова изчерпателна и конкретна информация, насочва те много ясно накъде и защо си тръгнал. Води те към осъзнаването на неща и то по много лек и приятен начин! Наистина прекрасна! Благодаря от сърце за отделеното време.❤️❤️❤️

 10. janet_92

  Люси е направо страхотна!!! Беше много точна и ясна за всичко, което го правеше много лесно разбираемо за мен. Отговорих си поне на 3-4 важни въпроса за мен ,с които се борех от много време!!! Да не говорим колко е топла и как отдава цялото си сърце. Изключително съм благодарна и със сигурност ще я препоръчам и на мои приятели и познати!!!

 11. klavdia76

  За Люси ли? Среща изпълнена с лекота и много фин подходиш осъзнаването е като магия! Насоки потвърждаващи мите интуитивни знания!!! И заредена с позитивизъм продължавам по своя път към автентично то си Аз. Да създавам красота и лекувам човешката душа, благодарение на срещата ми с Люси, да!

 12. Gergana E.

  Изключително сьм доволна от консултацията с Люси.Достигнах до нови осьзнявания и получих много полезни насоки за работа.Искренни благодарности.

 13. Maya Blazheva

  Люси е наистина невероятна! Изключително точна и прецизна в своя анализ, обръща внимание на всички детайли и се влага на 100%. Имам усещането, че винаги дава повече от себе си, не се пести, опитва се систематично и точно да отговори на всички въпроси и да помогне на човека отсреща. Изключителна е! Удоволствие е с нея човек да поговори, да сподели своите притеснения и проблеми. Разговорите са много спокойни и човек остава обнадежден, че има силите да се справи със собствените си терзания. Благодаря ти, Люси! Много си добра в това, което правиш! Препоръчвам я с двете ръце!♥️♥️♥️

 14. h_minkova

  Прекрасна и зареждаща е Люси! Даде ми много конкретни насоки. Провокира в мен нови осъзнавания. Благодаря й от сърце, че ме стимулира да развия още повече моята увереност. Бъди здрава и усмихната, Люси!

 15. tsvetoslava.guteva

  Люси е прекрасен терапевт! Много се радвам, че попаднах на нея! Чувствах се сякаш разговарям с приятелка, нямаше я тази студенина и стерилност, която съм усещала при други терапевти. Тя е много топла и грижовна, предлазполага те да споделиш проблема. Освен това много ми хареса индивидуалният и подход, спрямо датата ми на раждане. Благодарение на нумерологичните и познания, ми отвори очите за много осъзнавания свързани с мен и семейството ми. Получих много ценни насоки и нов поглед над нещата (че не всичко е толкова страшно, колкото ми се струва и че за всичко има решение). Освен това, ме съпроводи през един доста труден момент за мен и вярвам, че ако не беше тя, това неприятно изживяване щеше да продължи още дълго време. Но благодарение на консултациите вече съм много по-спокойна и сигурна, че каквото и да става – ще се справя. Отново – едно огромно благодаря на Люси! Препоръчвам я с две ръце!

 16. Мария Пейчева

  За 15 мин безплатна консултация, Люси ми отговори много точно и ясно на моя зададен въпрос. Благодаря ти много, бъди здрава и все така добра в това което правиш!

Добавяне на отзив

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!