НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Людмила Бах-Шулц

Индивидуални консултации с Людмила Бах-Шулц

(6 клиентски отзива)
Оценка: 5.00 / 5

Сфери на консултация и помощ:

⇒ Душевно равновесие;

⇒ Партньорски отношения;

⇒ Зависимости и решаване на кризисни ситуации;

⇒ Архетипи и женско развитие;

⇒ Карма и родови задачи.


Кой е треньорът?

Людмила Бах-Шулц

Аз съм сертифициран треньор от школата на Наталия Кобилкина, сертифициран консултант и коуч по индивидуална психология с профил семейни отношения, мъжка психология и зависимости, консултант степен майстор (най-високата) в метода Матрица на съдбата и нумерология, родов консултант от школата на Роза Рихтщайнер. В консултациите си комбинирам познанията си по психология, чакрология, нумерология и матрица на съдбата. Работя с дата на раждане на клиента и по този начин с това, което лично за него е най-подходящо. Затова и мога да работя практически с всеки проблем на…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

Езици, на които можете да комуникирате:

⇒ български

⇒ руски

⇒ немски

60лв.

Онлайн

Изчистване
Тел.+4915751317995, Мейл: lyudmilabach8@gmail.com

Отзиви

6 отзива за Индивидуални консултации с Людмила Бах-Шулц

 1. darina_stoycheva_

  Животът е един кръговрат, а дали ще го живеем осъзнато или ще тъпчем на едно място Избора е Ваш! Люси е човека, който ще ви накара да погледнете дълбоко навътре в себе си и да разберете коя е вашата реална картина за света! Тя може като една “Вълшебница” да промени живота ви и да го завърти на 360 градуса! И тогава…, тогава започва ЧУДОТО В ЖИВОТА ВИ! Казвам това с най-чисто сърце и душа!Приемете това мое предизвикателство към Вас и Опитайте! Изборът е Ваш! Благодаря ти Люси! ❤

 2. Nikolaev

  Люси е зашеметяваща!
  Прочете ме като книга само по име и дата на раждане!
  Изумяващи методи владее за изчисление броя на преражданията и годините на душата, гениално!
  Това, че съм била имала императорска история като жена в древноста, много ми хареса 🙂
  Всеки един трябва поне веднъж в този живот да си подари консултация с Люси!

 3. Inna Nikolova

  Люси е толкова зареждаща, че чакам с нетърпение всяка наша сесия! Директна и пряма, улавя къде се крият проблемите и започваме да работим по тях. Техниките, които дава наистина работят! Едно голямо благодаря!

 4. Галя Ушева

  Прекрасна Люси,брагодаря от цялото си сърце!След сесия с теб съм като волна птица,заредена,обнадеждена,окрилена,одухотворена,летяяяя!Това не са само думи,това е чувство!Даваш ми насоката,показваш ми хоризонта ,брагодаря ти ! Ще следвам съветите ти защото искам и ще стигна зад ,хоризонта….пътят ми ще е лек защото ти се доверих!Обичам те !Благорадя ти!Мисля,че всеки е добре да се срещне с Люси!Уникална!

 5. VanyaNikolove

  Срещнах Люси в точния момент, сякаш Вселената ми я изпрати точно преди труден преход, за който и не предполагах, че ми предстои. Благодарение на нейните напътствия и насоки, както и точно описание на ситуациите, в които изпитвах трудности, тя не само че ми показа къде и как са се породили, но и с лекота ме насочи към правилните техники и методи за разрешаването им, които макар и толкова прости на пръв поглед, се оказаха не само работещи, но и отвариха очите ми за такова себепознание, каквото не бях постигала до този момент. Искрено се радвам на възможността да се консултирам с нея и сърдечното и отношения и прямост са истински подаръци за мен! Благодаря от сърце!

 6. rada0303.ra

  Благодаря, ти Прекрасна Люси! Уникален треньор, психолог и човек. По достъпен начин обяснява, разяснява и помага да разбереш: кой си ти? Защо ти се случва това? Как да промениш повтарящите се събития и да решиш задачите си? А с метода по матрицата на съдбата буквално ти се изяснява всичко: защо си се родил в това семейство, защо имаш тези деца, какви са ти задачите, даровете, талантите. Как влизаш в отношения, с кой партньор си подхождаш и какви задачи ще имате, неизчерпаеми са знанията й. Пропуснах да спомена и за архетипите 🙂 С две думи: ЛЮСИ Е ЧОВЕКА!

Добавяне на отзив

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!