НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

астрология 1

Пътят на душата

Оценка: 5.00 / 5

Разбери как да неутрализираш негативната си карма

Астрологията


вярва в прераждането на душата и съответно в причинно-следствената връзка. Всеки от нас идва на тази земя с определен кармичен багаж, който е закодиран в рождената му карта. Това се определя от 3 кармични точки: Северен и Южен лунен възел, Лилит (негативната карма) и Хирон (Душевната рана и любовната ни карма). За всеки човек те са специфични, както по знак, така и по дом. Анализирайки ги, вие получавате конкретен алгоритъм за справяне с вашата собствена карма.


За консултацията

⇒ Питали ли сте се: защо на мен се случва това?
⇒ Защо сценарият се повтаря?
⇒ Защо полагам усилия, а не се получава?

✽Има си причина за всичко това и тя може да бъде, че вашата душа вече е усвоила даден урок и на вас той не е необходим в този живот. Да кажем, за много животи вие сте усвоили тайната на съвместното съжителство, как се правят компромиси, но пък сте слагали себе си на 2ро място, жертвали сте се, за да успяват други. Сега урокът ви е да изградите его и да бъдете лидери, да взимате важни решения и да построявате нови пътища, да изявявате себе си. Това разбираме от позицията на лунните възли в хороскопа.


От Хирон

разбираме за своето минало, къде е нашата рана в този живот. Да речем, че тя е свързана с любовния живот. Вие се хвърляте от връзка във връзка, защото Хирон в дадения знак ви кара да мислите, че ще намерите по-добър партньор и вие първо ги идеализирате, след това се разочаровате и накрая търсите своя идеал другаде.


От Лилит

разбираме своята негативна карма, какво сме причинявали на хората в предишен живот и кои са грешките, които да не допускаме в настоящия, за да не трупаме допълнително карма на плещите си. Например, слагали сме кариерата пред семейството, в този живот отново сме на път да направим същата грешка. Решението е баланс на кариерата и семейството. Кариера е възможна, но след като се погрижите за нуждите и щастието на своето семейство. В противен случай ще усещате тежестта на това си решение.


Какво ще научите след консултацията?

· Кой съм аз и накъде вървя
· Качества, които естествено притежавам и такива, които тепърва трябва да усвоя
· Сфери на развитие и цели за издигане на по-високо ниво в еволюцията на душата ми
· Кое ме кара да бъда истински щастлив
· Кой е моят кармичен учител (хората от коя зодия)
· Как да неутрализирам негативната и любовната си карма
· Алгоритъм за успешните за мен действия и поведение


Кой е треньорът?

Михаела Чакалова

Михаела Чакалова е астролог и психолог. Определя себе си като Астро треньор и специалист по женски архетипове, психолог - консултант. Когато е 8ми клас заминава да учи изкуства във Виена, където свиква да живее с хора от  всички краища на света. Михаела Чакалова е завършила магистратура Психология във Великотърновски универститет със специализация Психологическо консултиране. Има сертификат за завършена Академия за Треньори, Академия за констелации и Женски коуч на Наталия Кобилкина. Изкарани 1-во и 2-ро ниво в Българска Астрологична Асоциация, които обхващат изготвяне на Натална карта и…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

Тази услига се изготвя в рамките на 10 работни дни след попълване на необходимата инфомация.

ВАЖНО!

  • Получавате 30 минути онлайн консултация
  • запис от консултацията (с безсрочен достъп)
  • допълнителен файл с важна информация с личните ви кармични фактори.

69лв.

Онлайн

тел.: +359884277877 | clients@natalia.bg

Отзиви

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Пътят на душата“

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!