НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

астрология 1

Хороскоп – Пътят на душата

(13 клиентски отзива)
Оценка: 5.00 / 5

Разбери как да неутрализираш негативната си карма

Астрологията


вярва в прераждането на душата и съответно в причинно-следствената връзка. Всеки от нас идва на тази земя с определен кармичен багаж, който е закодиран в рождената му карта. Това се определя от 3 кармични точки: Северен и Южен лунен възел, Лилит (негативната карма) и Хирон (Душевната рана и любовната ни карма). За всеки човек те са специфични, както по знак, така и по дом. Анализирайки ги, вие получавате конкретен алгоритъм за справяне с вашата собствена карма.


За консултацията

⇒ Питали ли сте се: защо на мен се случва това?
⇒ Защо сценарият се повтаря?
⇒ Защо полагам усилия, а не се получава?

✽Има си причина за всичко това и тя може да бъде, че вашата душа вече е усвоила даден урок и на вас той не е необходим в този живот. Да кажем, за много животи вие сте усвоили тайната на съвместното съжителство, как се правят компромиси, но пък сте слагали себе си на 2ро място, жертвали сте се, за да успяват други. Сега урокът ви е да изградите его и да бъдете лидери, да взимате важни решения и да построявате нови пътища, да изявявате себе си. Това разбираме от позицията на лунните възли в хороскопа.


От Хирон

разбираме за своето минало, къде е нашата рана в този живот. Да речем, че тя е свързана с любовния живот. Вие се хвърляте от връзка във връзка, защото Хирон в дадения знак ви кара да мислите, че ще намерите по-добър партньор и вие първо ги идеализирате, след това се разочаровате и накрая търсите своя идеал другаде.


От Лилит

разбираме своята негативна карма, какво сме причинявали на хората в предишен живот и кои са грешките, които да не допускаме в настоящия, за да не трупаме допълнително карма на плещите си. Например, слагали сме кариерата пред семейството, в този живот отново сме на път да направим същата грешка. Решението е баланс на кариерата и семейството. Кариера е възможна, но след като се погрижите за нуждите и щастието на своето семейство. В противен случай ще усещате тежестта на това си решение.


Какво ще научите след консултацията?

· Кой съм аз и накъде вървя
· Качества, които естествено притежавам и такива, които тепърва трябва да усвоя
· Сфери на развитие и цели за издигане на по-високо ниво в еволюцията на душата ми
· Кое ме кара да бъда истински щастлив
· Кой е моят кармичен учител (хората от коя зодия)
· Как да неутрализирам негативната и любовната си карма
· Алгоритъм за успешните за мен действия и поведение


Кой е треньорът?

Михаела Чакалова

Михаела Чакалова е астролог и психолог. Определя себе си като Астро треньор и специалист по женски архетипове, психолог - консултант. Когато е 8ми клас заминава да учи изкуства във Виена, където свиква да живее с хора от  всички краища на света. Михаела Чакалова е завършила магистратура Психология във Великотърновски универститет със специализация Психологическо консултиране. Има сертификат за завършена Академия за Треньори, Академия за констелации и Женски коуч на Наталия Кобилкина. Изкарани 1-во и 2-ро ниво в Българска Астрологична Асоциация, които обхващат изготвяне на Натална карта и…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

Тази услига се изготвя в рамките на 10 работни дни след попълване на необходимата инфомация.

Цена:от 199лв. сега на 69лв.

ВАЖНО!

 • Получавате 30 минути онлайн консултация
 • запис от консултацията (с безсрочен достъп)

69лв.

Онлайн

тел.: +359884277877 | clients@natalia.bg

Отзиви

13 отзива за Хороскоп – Пътят на душата

 1. antoniail

  Искам да изкажа благодарности за сесията с Михаела. Бях изключително приятно изненадана от точността на думите й и от цялостното й отношение. Даде ми много добри насоки. Горещо препоръчвам консултации с нея!

 2. Александра Стойкова

  Сесията с Михаела мина чудесно. Тя е прекрасна, обяснява много подробно всичко и с нейна помощ лесно може да разбереш защо ти се случват опредени неща. За мен беше изключително интересно и с удоволствие ще се възползвам от нейни продукти отново. Препоръчвам да се свържете с нея!

 3. И.Ж.

  Искам да кажа за Михаела – много позитивен човек и чудесен профисионалист. Най-добрият хороскоп , който са ми правили , толкова точни неща (неща в които се разпознах напълно), както и грешки върху които да работя (от къде идват и как да се избегнат за в бъдеще ). Препоръчвам на всеки да се свърже с нея и да се увери лично – ще получи отношение от нея и профисионален и точен хороскоп !!! Благодаря ти Михаела !!!

 4. Зоя Величкова

  Благодаря за сесията с Михаела. Беше ми много приятно поднесена и полезна информацията. От скоро се интересувам от астрология и така малко по-малко опознавам себе си. Успях да си обясня някои трудности в живота защо се случват и бях приятно изненадана да науча за кармичните хора в моя живот. Препоръчвам горещо.

 5. Kali

  Искрени благодарности към Михаела Чакалова! Много топъл човек и професионалист.Консултацията мина прекрасно с много точни и конкрени съвети.Силно препоръчвам за всякакви въпроси!!!

 6. Ivka

  След консултацията с Михаела си дадох сметка за много неща в живота ми… Защо са се случили, защо вървя по този път… Буквално все едно вдигана завесата пред очите ми! Това е най-хубавият подарък, който си направих по празниците! Изключително мила, търпелива и най-важното – обяснява на разбираем език!

 7. galinatpetrova5

  Искам да благодаря на Михаела за консултацията!Много приятелски настроена и отворена да помогне на клиента.Чувствах се предразположена с нея.Даде много точна информация за неща които ме интересуваха отдавна и съм търсила информация и от други хора, но от нея получих най-точната и структурирана информация за което съм и много благодарна беше ми много полезно.Силно препоръчвам!

 8. katrinig

  Сърдечно благодаря на Михаела за професионализма и начина по който поднася информацията – достъпно и точно. Горещо препоръчвам консултации с нея!

 9. Eli

  Горещо препоръчвам. Професионално поднесена информация. Даде ми безценни съвети, къде и как трябва да насоча вниманието и енергията си, за да постигна целите си. След консултацията с нея се почувствах доста по-уверена и изпълнена с положителна енергия. Благодаря!

 10. Силвия Петрова

  Много съм доволна. Михаела е много изчерпателна, внимателна и ми каза специфични неща, които ми обясниха някои неща в личен план защо се случват. Искрено благодаря

 11. Радостина Таушанова

  Доволна съм от консултацията, Михаела е много мира, предразположи ме. Получих полезна, интересна и точна информация. Препоръчвам!

 12. Сашка Василева

  Много съм доволна от консултацията си с Михаела! Чудесен човек и професионалист.Хороскопът ми даде много информация и обяснение кое защо се случва и какво да променя за да не се повтаря.Отговорих си на много въпроси.Благодаря, Михаела! Препоръчвам на всички!

 13. Анелиа Маркова

  Прекрасен човек и професионалист.Имам така желаните отговори на въпроси, които си задавам от години.Михаела отвори очите ми!Внимателна, спокойна, усмихната и знаеща!Благодаря сърдечно!

Добавяне на отзив

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!