Хипноза с Марияна Шенкова

Хипнозата е променено състояние на съзнанието, характеризиращо се с фокусирано внимание, повишена внушаемост и живо, богато въображение.

Водещ: >
Купи билет
Хипнозата е променено състояние на съзнанието, характеризиращо се с фокусирано внимание, повишена внушаемост и живо, богато въображение. Има повишена концентрация на вниманието, пренасочено от външната действителност към феномените на вътрешния свят. Има моноидеизъм съсредоточаване на вниманието върху една точка, един обект. Това е естествен начин за достъп до подсъзнанието.

Хипнозата е специфична концентрация на вниманието, която използва силата на подсъзнанието за достигане на желана промяна в различните сфери на живота.

По време на хипноза се работи активно с подсъзнанието.
Сън
- Безпаметно състояние
- Загуба на контрол
- Зомбиране с внушения, които противоречат на нашите убеждения
- Доминиране на хипнотерапевта над клиента
- Инструмент за манипулация

Усещания

Хипнотизираният усеща всичко, което се случва по време на хипноза. Не се губи контрол нито над разума, нито над поведението и действията на хипнотизирания.

Усещането когато сме в хипноза е приятна релаксация и отпуснатост. Можем да се фокусираме без усилие върху определена мисъл, чувство, усещане, идея.

Рискове НЯМА!

Това е естествено състояние на мозъка, което получаваме по 10-12 пъти на ден. Например когато гледаме филм или четем хубава книга, когато сме потънали в мислите си, когато блуждаем в пространството това са кратки хипнотични трансове.

Човешкият мозък ежедневно изпада в кратки състояния на хипнотичен транс и дава възможност на съзнанието да изключи от постоянния стрес и да се презареди като след много кратък сън.

В редки случаи по време на самата сесия в зависимост от преживяванията, може да се появи главоболие, гадене, безпокойство. Тези реакции отминават за кратко време след сеанса.

За кого е подходяща хипнозата?

За всеки, който иска

- Да подобри различни сфери от живота си
- Да намери посока в живота
- Да повиши своята увереност
- Да премахне ограниченията в ума си
- Да има мотивация

Проблеми, които се решават с хипноза

- Панически разтройства
- Страх от публични изяви
- Фобии
- Сексуални разстройства
- Агресия
- Психосоматични проблеми

* Хипнозата не се препоръчва за хора с шизофрения!

За информация и записване: Магдалена Братанова | тел.: 0893 220 801 | sales@natalia.bg

Споделяне