НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Онлайн курс: Реши отношенията с бащата и промени тези с мъжа!

Оценка: 5.00 / 5

Отношенията с бащата формират отношенията с мъжете!

Тази програма е идеална за Вас, защото...


Отношенията с бащата изграждат самооценката ви.
Бащата в живота на момичето формира първата й оценка за себе си. Какво й казва баща й? Какво прави той по отношение на нея? Как се отнася? Идеалната схема е, когато бащата се възхищава на дъщеря си: „Ти си моята принцеса“, „Ти си моята красавица“.

Ако бащата не се възхищава, не показва любов и безусловно приемане, у жената няма увереност и мъжете го усещат. Такава жена е лесна за манипулиране, тъй като тя има голям дефицит на любов. Помислете как баща ви е повлиял на самочувствието ви?


Тест

Направете това кратко Диагностично упражнение.

Вземете лист хартия и напишете Качествата на идеалния мъж. Напишете 20 качества, подчертайте ги. След това още 10, подчертайте. След това още 5. Опитайте се да пишете, без да мислите, като изключите логиката колкото е възможно повече.

Първите 20 качества са продиктувани от вашата логика. Тези качества са приложени за външния свят. Вторите 10 са написани от сърцето ви. Последните 5 са написани от тялото ви, това са неща, без които не можете!!!

А сега помислете кое от тези качества и как е било проявено в баща ви по отношение на вас?


Какво ще правим?

⇒ Ще проанализирате отношенията с баща си.
⇒ Ще откриете къде е проблемът и ще намерите решение.
⇒ Ще направите дълбока трансформираща практика, която ще ви освободи от обиди и ще ви изпълни с любов и възхищение към баща ви.
⇒ Ще се почувствате по-уверени.
⇒ Ще почувствате себе си като пораснала жена, достойна за щастлива връзка.


За жената е важно да има хармонични отношения с баща си, да показва уважение и да изпитва искрено приемане и благодарност към него. Това обаче е трудно да се направи. Продължаваме да живеем с камък на врата си.
Ако една дъщеря не прощава на баща си, тогава тези проблеми често се пренасят във връзка със съпруга и. Ако тя не реши проблемите във връзката със съпруга си, то те се пренасят към отношенията със сина й.Или за да накаже себе си, жената подсъзнателно привлича мъж в живота си, който по болезнен начин й посочва тези недостатъци.
Обидата прикрива болка, болката крие гняв. Невъзможно е да разберем, простим, приемем, докато вътре в нас има болка и гняв. Често жените, които се страхуват от емоциите си, са склонни да привличат невротици и психопати в живота си или сами провокират агресия. Подтиснатият гняв отвътре провокира проявата му отвън.


Кой е треньорът?

Нина Ковальова

Магистър Психолог. Обучение: Санкт-Петербургски институт по психология и акмелогия, квалификация: психолог, преподавател по психология Тренинг на треньори „Санкт-Петербургската инструкторска школа“ в „Центъра на Хуманитарните Технологии „Душа“ 2010 – 2011 г. Обучаващ тренинг „Основите на психологическата корекция на нарушаване на хранителното поведение по метода „Доктор Борментал“ в Международен медико-психологиско обединение „Доктор Борментал“ 2013 г. Тренинг на треньори „Алените платна“ в „Акаденията на частен живот“ на Лариса Ренар 2014 г. Обучение „Методът „Мандала“ в психологическата практика“ Институт на практическата психология „Иматон“ 2014 г.

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

Позволи си! Не отлагай!

  • Запис, валиден 3 месеца

 

69лв.

На запис

Диана Дончева | тел.: 0888 816 101 | [email protected]

Отзиви

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Онлайн курс: Реши отношенията с бащата и промени тези с мъжа!“

ПОДОБНИ

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!